Spaarvarkens laten maken - Spaarvarken online kopen

 

Spaarvarkens maken met eigen logo, tekst of naam. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u tegen voordelige prijzen spaarvarkens online kopen. We bieden u diverse modellen en kleuren. U kunt spaarvarkens in elk gewenst aantal onbedrukt bestellen, voor bedrukte spaarvarkens gelden lage minimale afnames. Bestellen doet u eenvoudig via de groene bestelknop. Kies uw model, kleur, aantal en kies of u de spaarvarken wilt laten bedrukken. Onbedrukte bestelling leveren we in 2 á 3 werkdagen. Spaarvarkens met opdruk van gegevens worden in ongeveer 10 werkdagen geleverd. Heeft u hulp nodig bij uw logo of wilt u meer weten over het maken van spaarvarkens voor uw organisatie of bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via 085 792 0094.

Spaarvarkens laten maken voor diverse doelgroepen

Spaarvarkens kunt u laten maken voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Het is een leuk item waarbij ongemerkt een leuk bedrag bijeen kan worden gespaard. We drukken tekst of een logo in één of meerdere drukkleuren op de spaarvarkens. Bij elk artikel vindt u de drukmogelijkheden. U ontvangt altijd een drukproef via de mail, voordat we uw bestelling gaan bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld nog een wijziging aanbrengen in de tekst? Dan ontvangt u van ons een nieuwe drukproef.

Spaarvarken porselein

Spaarvarkens porselein bestellen

In onze collectie vindt u een fraaie zilverkleurige spaarvarken van porselein. Een prachtig, hoogglanzend exemplaar die u kunt laten graveren op een formaat van 15 x 4 mm. U kunt deze uitvoering ook onbedrukt bestellen. Vanaf 50 stuks te bestellen met een stijlvolle gravure. Onbedrukt in elk gewenst aantal. Door de rubberen sluiting aan de onderzijde is deze spaarvarken een levenlang te gebruiken.

 

 

 

 

Spaarvarken die je kapot moet slaan

Spaarvarkens die je kapot moet slaan

Zoekt u spaarvarkens die niet open kunnen? We hebben een aantal modellen spaarvarkens in onze collectie die u kapot moet slaan. Het nadeel van deze spaarvarkens is dat u ze maar 1 keer kunt gebruiken, het voordeel is dat dit pas wordt gedaan als het spaarvarken vol is. De ontvanger weet dit te waarderen, omdat het spaarvarken dan vol zal zitten met munt- en papiergeld, waardoor er ongemerkt een leuk bedrag is gespaard. 

 

 

 

Onze voordelen

Naast een assortiment die uit diverse kleuren en modellen bestaat, snelle levertijden en de mogelijkheid te bestellen in lage aantallen, bieden we u als klant het volgende:

  • eenvoudig online bestellen
  • online een sample of offerte aanvragen
  • snelle contactmogelijkheden via telefoon, chat en contactformulier
  • betaling op factuur achteraf of ideal vooraf
  • gratis verzending van bedrukte orders
  • verzending via koerier van onbedrukte en bedrukte orders
  • gratis advies en hulp bij logo plaatsing

Geniet van onze website, stel uw vragen, plaats uw bestelling en laat de wereld een beetje mooier zijn door spaarvarkens cadeau te geven.

Ga naar spaarvarkens

 

 

Contactformulier