Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Stilolinea pennen bedrukken

Met bedrukte Stilolinea balpennen heeft u topkwaliteit in handen. Een promotieartikel dat een positief gevoel bewerkstelligd. Stilolinea is een Italiaans topmerk. Met opvallende designs, uitgebreide kleurmogelijkheden en goede kwaliteitsvullingen. Stilolinea balpennen worden ook wel S-pennen genoemd. Mede door de S van Stilolinea die zich bevindt op de clip van de pen. De meest populaire modellen zijn de Baron balpen, Ducal colour en de Raja uitvoering. Met ruime bedrukkingsmogelijkheden. Stilolinea balpennen zijn op meerdere posities te bedrukken. Een goede investering voor het uitdragen van uw boodschap. V.a. slechts 300 stuks bestelt u deze hoogwaardige balpennen. Bedrukt geleverd in slechts 8 werkdagen. Sommige modellen, waaronder de Pier en de Ducal leveren we in 5 werkdagen.

Weergave:TegelsLijst

Stilolinea balpennen snel laten bedrukken

Een aantal populaire balpennen van Stilolinea zitten in onze expresse-service, dit betekent nog sneller in huis. Uw investering besteedt u goed, want ook in de snelle leveringsservice bestelt u de allerhoogste kwaliteit. U bent niet gebonden aan een maximaal aantal kleurendruk. U betaalt slechts een kleine toeslag. Stilolinea balpennen bedrukken én levering in slechts 5 werkdagen. Draag uw boodschap v.a. slechts 300 stuks. In diverse kleuren leverbaar, waardoor u simpelweg pennen bestelt die aansluiten bij uw huisstijlkleuren.

Hoogste kwaliteit in pennen bedrukken

Of u nu drukbalpennen of draaibalpennen laat bedrukken, van Stilolinea mag u de hoogste kwaliteit verwachten. Pennen met een stevige clip, fraai vormgegeven met doordachte details en uitgerust met een kwaliteitsvulling. De subtiele vormgeving laat Stilolinea balpennen opvallen. Kies uit kwaliteitsbalpennen in hardcolor, transparante of frosted kleuren. Deze optimale kwaliteit verzekert u en uw klant van jarenlang schrijfplezier. 

Ecologische balpennen van Stilolinea bedrukken

Dezelfde excellente kwaliteit is ook beschikbaar voor een ecologische uitvoering. De TransEco balpen is voor 80% afbreekbaar en is verkrijgbaar in 4 gangbare kleuren. Tot slot attenderen we u nog op de iProtect balpen, voorzien is van een unieke, actieve stof die zorgt voor een anti-bacteriële werking. Bestellen kan eenvoudig online in onze webshop, waar u ook een gratis sample of offerte op kunt vragen.