Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Stormparaplu bedrukken

Storm op komst? Laat als nieuw promotiegeschenk eens stormparaplu's bedrukken. Onze stormparaplu's bieden stuk voor stuk maximale flexibiliteit bij winderige omstandigheden. Een stevig handvat en frame zorgt ervoor dat deze paraplu tegen een stootje kan. Verkrijgbaar in diverse moderne kleuren. Een paraplu heeft een groot decoratievlak op elk paneel. We bieden verschillende logoweergave mogelijkheden. De meeste stormparaplu's zijn automatisch. We hebben zelfs paraplu's die onweerproof zijn. Keuze uit polyester en pongee stof. Bekijk ons gevarieerd aanbod in te bedrukken stormparaplu's, we kunnen ze snel, vanaf kleine aantallen, leveren.

Terug naar:

Weergave:TegelsLijst

Verschillende maten stormparaplu's bedrukken

Er zijn verschillende maten en kleuren paraplu's die u heel mooi kunt laten bedrukken door PrimaRelatiegeschenken. Komt u er niet uit, vraag dan eens gerust advies aan ons. Er zijn diverse keuzes zoals:

- automatische stormparaplu's 23 inch
- stormparaplu's met ventilatie 30 inch
- xl stormparaplu 32 inch
- stormparaplu's van pongee
- luxe weerbestendige stormparaplu's van 21 inch

Bij een groot deel van ons aanbod wordt de grootte in inch weergegeven, des te hoger het getal, des te groter het formaat. Een 30 inch stormparaplu heeft een diameter van circa 130 cm. Ideaal dus om u optimaal te beschermen tegen harde windstoten en felle regenbuien. Ook voor kinderen hebben wij een geschikte stormparaplu. De baleinen zijn vaak gemaakt van glasvezel en voor het beste doek gebruiken we pongee of polyester, dit is sterk, licht en waterafstotend. De kleurkeuze is enorm, we hebben allerlei basic kleuren, zoals blauw of zwart. Maar natuurlijk zijn er ook bijzondere mogelijkheden, zoals een paraplu met blokjes patroon of meerkleurige paraplu's.

Het verschil met gewone paraplu's

Een stormparaplu is gemaakt van flexibele, nauwelijk breekbaar materiaal. De gewone paraplu is geschikt voor bescherming tegen de zon en "normale" regenbuien. In ons land komen echter ook fikse buien met stormachtige dagen voor. Om u hiertegen optimaal te beschermen is de stormparaplu ontwikkelt. Dit betekent dat de paraplu niet omklapt of stuk gaat bij de eerste rukwind. Stormparaplu's zijn van materialen gemaakt die tegen een stootje kunnen, dit geldt zowel voor de baleinen als het doek. Vaak zijn de baleinen bij een normale paraplu de boosdoener, deze breken of verbuigen. Door te kiezen voor een ander materiaal is veel leed te voorkomen. Inderdaad, een stormparaplu is duurder in aanschaf. Maar het voorkomt irritatie en scheelt op den duur enorm in kosten, want ongemerkt schaft u zich jaarlijks een aantal nieuwe paraplu's aan. Links of rechtsom, een stormparaplu is een grotere uitgave, maar verdient zichzelf snel terug. Bedenk eens hoe u deze paraplu's wilt laten bedrukken met uw eigen logo. Ieder paneel, variërend van 6 tot wel 12 panelen, kan worden gedrukt.  

Onze drukdecoraties om stormparaplu's te bedrukken

In welke weersomstandigheid u een stormparaplu ook gebruikt, deze gaat niet zomaar stuk. Ideaal als u optimaal gebruik wilt maken van uw reclame. U heeft er immers niks aan wanneer u een paraplu weggeeft die na de eerste regenbui stuk gaat. Met een stormparaplu zorgt u dus voor langdurige reclame op straat, op het strand of bij een festival. Uiteraard verzorgt PrimaRelatiegeschenken een storm- en regenproof bedrukking. Stormparaplu's zijn te bedrukken op de volgende manieren:

- éénkleuren druk op één paneel
- meerkleuren druk op één paneel
- éénkleuren druk op meerdere panelen
- meerkleuren druk op meerdere panelen
- all over druk op alle panelen

Heeft u een paraplu gevonden die past bij uw bedrijfsuitstraling en bedrijfskleuren? Dan helpen we u graag verder. Stuur uw logo in en we maken een gratis drukproef. De drukproef geeft alvast een visueel beeld van het artikel met bedrukking. En is de opdruk nog niet helemaal naar uw smaak, dan passen we de drukproef of drukkleuren aan. Samen maken we er iets moois van. Na goedkeuring volgt de levering in circa 8 werkdagen.

Wanneer stormparaplu's weggeven?

Stormparaplu's die u heeft laten bedrukken, geeft u niet aan de lopende band weg tijdens een beurs. Daarvoor is het artikel te duur en het zal u waarschijnlijk niet voldoende opleveren. Dit artikel geeft u aan klanten die écht belangrijk voor u zijn of worden. Daarom is dit reclameartikel geschikt voor klant- en relatiebinding. Nieuwe klanten kunt u verwelkomen door eens een stormparaplu te geven. Klanten die een belangrijke aankoop hebben gedaan in uw zaak of winkel. Of relaties die u graag langdurig wilt behouden. Plaats een mooi logo, de meeste mensen herinneren zich namelijk ook na 2 jaar nog van wie ze een bedrukte stormparaplu hebben gekregen. En ja, en een stormparaplu werkt na 2 jaar zeker nog. Beoordeel eens een proefmodel. Of vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat u alle kosten overzichtelijk op een rijtje heeft. Telefonisch kunt u met ons al uw ideeën bespreken. Uiteraard staan we voor al uw vragen klaar, ook via de mail.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: