Kleur

Merk

Soort

Strand artikelen en relatiegeschenken

De eerste lentestralen, de warme zomerzon. Tijd voor strand relatiegeschenken! Het zal moeilijk kiezen zijn, want we bieden u een uitgebreid aanbod in strand artikelen. Alle artikelen voor een ontspannen stranddagje kunnen worden bedrukt met uw eigen logo, bedrijfstekst, slogan of informatie. Even helemaal niets doen of juist sportief bezig zijn? Voor elke onderneming hebben we een geschikt product. Strandtassen om al uw spullen in mee te nemen. Last van fel zonlicht? Fraaie en modieuze zonnebrillen om cadeau te geven. Sportief bezig zijn? Onze frisbees, strandspelen en strandsets houden uw klant in beweging. Bestellen kan in kleine aantallen. Er zijn diverse mogelijkheden om de artikelen te bedrukken. In 1 t/m 4 kleuren of full colour voor gedetailleerde, kleurrijke logo's en foto's. Met kleine afnamemogelijkheden, een snelle leveringsservice, gratis offertes en samples bieden we uitgebreide servicemogelijkheden om te komen tot de juiste keuze.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Strand artikelen en relatiegeschenken

Welke strand artikelen bedrukken met logo?

Populaire artikelen voor strandgangers kunt u overzichtelijk online bestellen in onze webshop. Per productgroep getoond. Strandartikelen bedrukken met logo is kiezen voor ideale reclamedragers. U waardeert uw klant met een geschenk en zorgt tevens dat uw logo verspreidt wordt. U kunt goedkope strandartikelen zoals beachballen en frisbees aanschaffen. Maar denk ook eens aan koeltassen, zonnehoeden, zonnekleppen, picknickmanden- en kleden of thermobekers. Voor bescherming tegen de zon hebben we diverse zonnebrandcrémeproducten. Geniet van de mogelijkheden en kies.

Maak het leven mooier met bedrukte strand relatiegeschenken

Pas stijlvolle producten toe in uw reclamecampagne. Relatiegeschenken die iedereen graag zal gebruiken. Naar het strand gaan is een van de populairste uitjes. Er zijn nagenoeg geen beperkingen in producten die tijdens een ontspannend dagje voor het nodige plezier zorgen. Met korte levertijden, lage minimale aantallen, gratis samples kunt u optimaal gebruik maken van onze mogelijkheden. Blijf uw onderneming ontwikkelen, fraaie bedrukte strand geschenken kunnen daarin een prominente rol spelen.

Uw eigen reclame of logo op strandgeschenken drukken

Ieder product heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Het ene artikel heeft een groter drukformaat dan het andere. U kunt er van op aan dat wij al uw artikelen met de grootste zorg drukken. We leveren graag onze professionele bijdrage aan uw promotie. U vindt op onze site de allernieuwste producten. Elk product toont de meest gebruikte en gangbare druktechniek. Strandgeschenken bedrukken, graveren of zelfs borduren. Geschenken die leuk zijn om te geven, nog mooier om te krijgen. We helpen u graag via chat, mail of telefoon.