Productfilter

Prijs

t/m

Kleur







Levertijd



Strandtassen

Vanaf kleine aantallen kleurrijke strandtassen laten bedrukken? Direct uit voorraad strandtassen met logo bestellen. Duidelijk in het oog springende tassen voor een dagje naar het strand. Een strandtas met uw eigen reclame geven, als u iemand warm wilt maken voor de mogelijkheden van uw bedrijf. Geef uw klant of relatie een strandtas in de nieuwste look. Succes verzekerd. Bekijk onze selectie, filter op kleur en op prijs. Kies een mooi ontwerp en wij plaatsen uw logo in kleur. Als relatiegeschenk zijn strandtassen in de zomer zeker een hit. Met welke strandtas laat u uw bedrijf stralen? Heeft u vragen over het bedrukken van eigen strandtassen? Via chat, mail en telefoon neemt u snel contact met ons op.

Weergave:TegelsLijst

Strandtassen laten bedrukken

U wilt uw klant niet te lang blootstellen aan de zon, maar wel aan uw logo. Gelukkig hebben de meeste strandtassen een groot drukformaat voor het plaatsen van welke vorm van reclame dan ook. Kleurrijke logo's, tekst, websitevermelding, slogan of andere bedrijfsgegevens, het kan allemaal gedrukt worden. In uw eigen huisstijlkleuren of in een kleur die past bij de tas. U hoeft uw logo niet zelf aan te passen, dat doen wij voor u. Wanneer u weet welke gegevens u geplaatst wilt hebben, maken wij de digitale drukproef. En wilt u nog iets aanpassen? Geen probleem, dan wijzigen we de drukproef.

Welke strandtas kiezen

Goedkope en luxe strandtassen kunt u online bestellen. Met een keuze uit stijlvolle en frisse kleuren. En zeker ook de keuze in materiaal. Tassen in één kleur of duokleurige tassen, de bekende marine blauwe strandtassen en de populaire neon kleurige tassen. Match de kleur van de tas aan uw bedrijfskleuren. Van sterk en duurzaam polyester, natuurlijk gekleurde canvas en gekleurd, luchtdoorlatend katoen. U vindt ook een aantal eco-vriendelijke modellen. Alle strandtassen kunt u in kleine oplages bestellen en van uw eigen reclame voorzien.

Strandtassen als relatiegeschenk bestellen

Maakt u de sprong om een bedrukte strandtas te bestellen? U kunt vooraf uw favoriete artikel beoordelen op kleur, kwaliteit en gebruiksgemak. Een bedrukte testsample geeft u ook de mogelijkheid om de druktechniek te beoordelen. Bestellen kan meteen, maar ook na samplebezichtiging. In een paar muisklikken zo geregeld. De offerte- en sampleaanvraagbutton treft u bij ieder product. Liever een drukproef ter beoordeling ontvangen? Stuur ons uw logo of gegevens en wij gaan direct aan de slag. Strandtassen sneller ontvangen dan de standaard leverdatum? Overleg met ons, we komen graag aan uw wensen tegemoet.