Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Stroopwafels bedrukken

Zakjes stroopwafels of stroopwafels in blik bedrukken met eigen logo? Plaats uw eigen tekst of reclameboodschap op een zakje of blikje stoopwafels. Acht heerlijke stroopwafels met zachte karamelvulling. Naar oerhollands recept en met mogelijkheid tot verpakking  met Delfs blauwe uitstraling. Reclame stroopwafels zijn heerlijk om te geven en lekker om te krijgen. Nederlanders zijn dol op stroopwafels, maar ook in het buitenland is de stroopwafel populair. U kunt dit artikel voor zowel Nederlandse als buitenlandse klanten aanschaffen, uw relaties zullen dit artikel op waarde schatten. Het is zelfs mogelijk om het blikje van de stroopwafels geheel custom made te laten maken, naar uw eigen ontwerp. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen. De minimale afname voor de custom made stroopwafels in blik is 2500 stuks.

Weergave:TegelsLijst

Zakjes stroopwafels bedrukken met eigen logo

Naast het blikje kunt u ook acht lekkere stroopwafels in zakjes laten bedrukken met logo. We kunnen middels een etiket de stroopwafels voorzien van uw logo of tekst. Uiteraard kunt u de zakjes ook onbedrukt bestellen. Leg de stroopwafel op een warm kopje koffie of thee en de karamelvulling zal smelten. V.a. kleine aantallen bestelt u deze zakjes eenvoudig online via onze webshop.

Blikjes stroopwafels met opdruk bestellen

Voor het bedrukken van de blikjes heeft u keuze uit een aantal drukposities. U kunt uw opdruk plaatsen op de deksel of aan de zijkant. Opdruk in meerdere drukkleuren is mogelijk. De bovenkant kan full colour bedrukt worden, de zijkant met max. 1 drukkleur. Kies uit een Hollands patroon of voor het grijze blikje. De blikjes zijn gemaakt van tin. Met een made in Europa product geeft u een lekker koekje, geschikt voor het optimaal presenteren van koffie of thee.

Stroopwafels in blik full colour laten bedrukken

Uw eigen ontwerp op het blikje, dat is mogelijk met onze custom made full colour druk. Het blikje worden geheel rondom gedrukt met uw eigen logo, afbeelding, foto, net wat u wilt. De deksel hoort hier uiteraard ook bij. U kiest daarbij voor stroopwafels van hoge kwaliteit met een perfecte smaak. Klanten in aanraking brengen met een oerhollands recept en product lukt zeker met dit promotieartikel. Full colour bedrukte stroopwafels in blik bestelt u v.a. 2500 stuks. De levertijd is iets langer, omdat het custom made gemaakt wordt. Voor meer informatie over dit product kunt u ons bellen of mailen.

Stroopwafels als relatiegeschenk online bestellen

Online bestelt u dit heerlijk lekkernij. Kies uw productkleur, het aantal en de gewenste druk, na het invullen van een aantal basisgegevens betreffende de levering, ontvangt u meteen de orderbevestiging. Voordat we dit relatiegeschenk bedrukken ontvangt u een digitale drukproef. Deze ontvangt u via de mail, zodat u vooraf de bedrukking kunt beoordelen. Wilt u iets wijzigingen? Dit kan tot aan het definitieve akkoord. Heeft u vragen over stroopwafels als relatiegeschenk? Wilt u ze eerst zelf even proeven? Vraag dan een sample aan voor dit product. We tonen u ook graag de mogelijkheden voor de bedrukking. Onze drukproeven zijn altijd gratis.