Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Stroopwafels bedrukken

Stroopwafels bedrukken als relatiegeschenk of om weg te geven in jouw winkel of bedrijf? Geen probleem bij PrimaRelatiegeschenken.nl. De stroopwafel is een lekker oud-Hollands product dat iedereen wel kent. Zelfs over de Nederlandse grens is de stroopwafel steeds meer bekend en in trek. Zo’n zoete versnapering bij de koffie of als tussendoortje gaat er altijd wel in. Stroopwafels presenteer je in doorzichtige verpakking of juist in een mooi opvallend blik. Het voordeel van een blik is dat de klanten deze heel lang kunnen blijven gebruiken. Een leuke bedrukking is altijd oogstrelend. De klant geniet van jouw zoete presentje als streling voor de tong en hier geniet jij dus ook weer van. Het mes snijdt wat dit betreft aan twee kanten.

Weergave:TegelsLijst

Stroopwafels bedrukt aanbieden aan klanten en relaties

Wanneer geef je stroopwafels weg aan je klanten? Leg deze klaar bij de toonbank van jouw winkel. Het kan zijn dat je een winkel hebt waar je sowieso lekkernijen verkoopt maar dat is niet noodzakelijk. In een modewinkel of meubelzaak kun je net zo goed iets lekkers presenteren. Doe dit desnoods met een lekker kopje koffie. Daarmee verwen je de klant en die zal dan zeker bij jou terugkomen. Biedt het aan in:

• Doorzichtige verpakking
• Leuk blik met bedrukking
• Apart voor bij de koffie

Vraag advies en kijk wat de mogelijkheden zijn. Het is tevens een lekkere verrassing om bijvoorbeeld aan te bieden op een beurs. Een mooi bedrukt blik is altijd een eyecatcher voor de klant. Dit zal jouw klanten zeker opfleuren en zij onthouden jouw bedrijfsnaam.

Grotere of kleinere aantallen nodig? Geen probleem bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Wil je grotere of juist kleinere aantallen bij ons bestellen? Geen probleem want er zijn veel mogelijkheden. Heb je toch te weinig stroopwafels besteld? Geen probleem, nabestellen is natuurlijk altijd mogelijk. Vraag om advies per telefoon of per e-mail en vraag een duidelijke offerte aan zodat je weet waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig en voorkomt teleurstellingen. Druktechnieken worden toegepast in overleg.

Naast bedrukken van stroopwafels ook andere mogelijkheden.

Naast de overheerlijke stroopwafels is het natuurlijk ook mogelijk om andere zoete lekkernijen aan te bieden in bedrukking zoals diverse soorten snoepgoed. Hierin bieden wij tevens vele keuzes zoals bijvoorbeeld pepermunt, kauwgum of Haribo snoep. Dat is helemaal naar eigen wens.