Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd


Technologie relatiegeschenken

Speur in deze categorie naar luxe technologie relatiegeschenken van bekende merken. Van praktische oplaadkabels tot aan stijlvolle hoofdtelefoons. We bieden een veelzijdig assortiment van Philips, Blaupunkt, Xoopar en andere bekende merken. Onze selectie is ontworpen voor ieder budget en kan worden gepersonaliseerd met logo als luxe relatiegeschenk. Ons team staat klaar om het perfecte cadeau of gadget te vinden. Bestellen is mogelijk vanaf kleine aantallen.

Weergave:TegelsLijst

Kom alles te weten over technologie relatiegeschenken

Mis geen enkel idee over een mooi en bruikbaar technologie relatiegeschenk. In deze categorie komt u alles te weten over de allernieuwste snufjes in technologieland. Bekijk onze nieuwe merken Jays, Muse en TCL. Of vind uit wat de nieuwste gadgets zijn van Philips en Fresh 'n rebel. Spoor de mooiste relatiegeschenken op die het leven van uw klant aantrekkelijker en eenvoudiger maken. Bekijk bijvoorbeeld:

- oplaadkabels van Xoopar
- powerbanks van Xtorm
- hoofdtelefoons van Blaupunkt
- oordopjes van Moyoo
- bluetooth speakers van Muse

Met de Muse bluetoothspeakers neemt u muziek overal mee naar toe. Luister met een hippe uitstraling muziek dat klinkt als poëzie in de lucht. Liever kristalheldere telefoongesprekken voeren of muziek bedienen met draadloze oordopjes? Bekijk dan eens wat wij van Philips aanbieden. Kortom, een schat aan  technische artikelen met de allernieuwste technologische hoogstandjes. Meer informatie over een bepaald artikel nodig? Onze medewerkers helpen u graag.

Technologie relatiegeschenken bedrukken

Pluis op uw gemak uit welk technologie relatiegeschenk u gaat bedrukken. Sorteer op product of prijs. Heeft u een keuze gemaakt dan gaan we de artikelen professioneel voor u personaliseren. Bij ieder product vindt u de personaliseringsmogelijkheden. Van een stijlvolle gravure tot aan een geheel full colour druk. Zo kunnen bluetooth speakers full colour gedrukt worden met allerlei drukideeën. Het is zelfs mogelijk om een foto te plaatsen. De oplaadkabels met diverse uitgangen worden op de houder voorzien van een full colour druk. En wat dacht u van het drukformaat van sommige powerbanks? Xtorm heeft een powerbank die aan de bovenzijde volledig gepersonaliseerd kan worden. Voldoende ruimte voor logo, websitevermelding en toevoeging van een kleurrijk design. 

Onbedrukt bestellen

Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u alle technologische promotieartikelen ook onbedrukt bestellen. Is het artikel voorradig, dan is de levertijd slechts 3 werkdagen, in de expresse zending zelfs 1 of 2 werkdagen. Bestellen kan eenvoudig online. Kies uw product en aantal en vervolg de stappen in de bestelprocedure. U ontvangt in uw mailbox direct een bevestiging. Dienen de artikelen met grote spoed te worden verstuurd, bel dan ook nog even, dan kunnen we uw order met voorrang behandelen.

De toegevoegde waarde van PrimaRelatiegeschenken

In onze webshop vindt u honderden ideeën voor het kiezen van het juiste relatiegeschenk. Van goedkope gadgets tot merk artikelen. Passend binnen ieder budget, de gekozen doelgroep en het weggeefmoment. Trend-gerelateerde promotieartikelen van bekende en minder bekende merken. Technologie relatiegeschenken zijn erg populair. Een grote groep klanten gebruikt immers dagelijks tech-artikelen, zowel onderweg als thuis. PrimaRelatiegeschenken biedt u het nieuwste van het nieuwste. Zodat u werkelijk een grootse impact kunt maken op bestaande of nieuwe relaties. Naast een snel en eenvoudig bestelproces kunt u gebruik maken van:

- samples op aanvraag
- snelle levertijdopties
- diverse decoreermogelijkheden
- ruime keuze in bekende merken
- divers aanbod 
- groene technologie gadgets

We hebben alle ervaring en kennis in huis om u verder te helpen met een succesvolle marketingcampagne. Bestel eenvoudig het aantal wat u nodig heeft. Of kies eerst voor een kleiner aantal. Zo kunt u vooraf peilen of het artikel bij de ontvanger in de smaak valt. Ontvang een gratis digitale drukproef wanneer u uw logo instuurt. En natuurlijk helpen wij u graag met de opmaak van het logo wanneer u geen bruikbaar bestand heeft.