Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Thermometers

Interesse in bedrukte thermometers? Primarelatiegeschenken reikt u diverse mogelijkheden aan om fraaie thermometers als promotieartikel te laten bedrukken. Doorzoek de mogelijkheden in klokthermometers, thermometers in weerstations, thermometers in bureausets en keukenaccessoires. Wij kunnen uw logo op de diverse promotiethermometers drukken tegen de laagste prijzen. U kunt uw geschenk zo duur maken als u zelf wilt. Naast goedkope thermometers vindt u hier ook luxe allround thermometers met diverse aanvullende functies. Unieke exemplaren om uw bedrijf te promoten op vakbeurzen en conventies, maar ook uitstekend geschikt om nieuwe klanten te verwelkomen. Uw klant blijft dagelijks op de hoogte van de temperatuur binnen en/of buiten. Een terugkerende blik op de thermometer en uw logo, voor een blijvende smaakvolle herinnering aan uw bedrijf. Eenvoudig online bekijken, bestellen of informatie aanvragen.

Weergave:TegelsLijst

Thermometers in kleine aantallen bedrukken

Kleine aantallen bedrukte thermometers bestellen is bij Primarelatiegeschenken geen probleem. U merkt dat wij op onze site gebruik maken van staffelprijzen. Des te meer u bestelt, des te voordeliger het product. Wilt u minder bestellen dan de laagste straffelprijs? Vraag dan een offerte, de offertebutton vindt u bij elk product. U kunt ons ook altijd even bellen of mailen.

Thermometers met logo snel geleverd

Thermometers met logo worden in 7-12 werkdagen geleverd. Op aanvraag is het mogelijk in de snelle leveringservice de levertijd terug te dringen naar 5-7 werkdagen. U ontvangt bij een bestelling altijd een digitale drukproef. We laten u graag vooraf zien hoe uw logo op de thermometer tot zijn recht komt. Wilt u uw logo prominent in beeld? Kies dan voor opvallende kleuren op een zo groot mogelijk drukformaat. Mag het voor u iets subtieler? Denk dan eens aan een opdruk in grijstinten of zwart op een iets kleiner drukoppervlak.