Thermosflessen bedrukken

Waarom thermosflessen bedrukken? Een thermosfles is een handige fles die u overal mee naartoe kunt nemen. Een bedrukte thermosfles is tevens een leuke eyecatcher. Deze flessen zijn handig mee te nemen en u kunt er warme dranken in doen zoals koffie of chocolademelk. U spoelt ze daarna weer om en ze zijn dus altijd weer te gebruiken. De dranken blijven hierin een hele tijd warm. Ideaal om mee te nemen tijdens een fiets- of wandeltocht of op vakantie. Wat dat betreft is een mooie thermosfles die u keer op keer kunt gebruiken veel beter voor het milieu. Ga dus voor duurzaam, daar heeft u zelf ook een goed gevoel bij.

Wanneer neem je thermosflessen mee?

Een thermosfles met logo is te gebruiken voor allerlei gelegenheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en met een handige sluitdop. Gebruik ze bijvoorbeeld voor:

• Sport
• Uitjes
• Vakantie
• Werk
• Fietstocht

Wanneer de thermosfles dan ook nog is bedrukt met het logo van uw zaak, dan onthouden uw klanten altijd van wie zij dit praktische en leuke presentje gekregen hebben. Het is een mooie reclame voor uw onderneming. Maak de keuze uit bijvoorbeeld een basic kleur thermosfles of juist heel kleurrijk. Of een combinatie hiervan zodat de klant zelf kan kiezen uit een aantal leuke thermosflessen met uw logo.

Thermosflessen bedrukken

Bestel- en mogelijkheden thermosflessen bedrukken bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Het is bij ons mogelijk om kleinere aantallen te bestellen, voor bijvoorbeeld een éénmalige actie. Of u bestelt grotere aantallen, bijvoorbeeld als voorraad in uw winkel of bedrijf om aan relaties mee te geven. Vraag ons eventueel telefonisch advies of per e-mail. Omdat u natuurlijk graag wilt weten hoe een dergelijke fles eruit komt te zien, kunt u gratis een drukproef aanvragen. Daarna is een wijziging nog mogelijk wanneer u het idee heeft dat het logo of de pakkende tekst toch op een andere manier moet uitkomen op de thermosflessen. Bedrukken: wij werken met uiteenlopende druktechnieken zoals: rondom bedrukking waarbij de bedrukking dus rondom de fles komt en niet slechts aan één zijde. Tevens is er de keuze uit sublimatiedruk waarbij afbeeldingen door middel van warmte en druk op een speciaal gecoat artikel wordt aangebracht. Of kies voor tampondruk, geschikt voor gebogen oppervlaktes en kleine onderdelen.

Thermosflessen laten bedrukken

Keuze uit meerdere kleuren thermosflessen

Het is helemaal naar eigen wens of u bijvoorbeeld thermosflessen, uitgevoerd in één kleur met logo waarvan de zilverkleurige fles het bekendste is kiest, of juist een fles met een andere kleur. Uw logo komt goed uit op een fles met één kleur of weinig kleuren. Maar smaken verschillen en het ligt tevens aan uw type bedrijf of winkel van waaruit de thermosflessen worden meegegeven. Dat kan bijvoorbeeld een huishoudartikelenzaak zijn maar ook een kledingwinkel of bouwmarkt. Vraag eerst een duidelijke offerte aan.

Thermosflessen laten bedrukken met logo

Contactformulier