Kleur

Merk

Soort

Thermosflessen/bekers

In frisse kleuren of stijlen thermosbekers of thermosflessen laten bedrukken? Koop dan bij ons voor de laagste prijzen bedrukte thermosbekers/flessen. Houd uw drankjes koel in de zomer en warm in de winter. U kunt dubbelwandige, geïsoleerde roestvrijstalen thermoflessen bedrukken met een matte of glanzende afwerking. In fraaie kleurstellingen, soms in duocolor, kunt u handige thermosbekers laten bewerken. Opdrukmogelijkheden in kleur of een stijlvolle gravure. Al onze thermosbekers en -flessen hebben een handige draaideksel. Onze bedrukte thermosflessen en -bekers zijn uitermate geschikt voor een heerlijk kopje koffie/thee onderweg en makkelijk voor in de auto.
- Gratis testsamples - Gratis drukproef per mail - Gratis verzending sample/order - Vakkundig advies

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Thermosflessen/bekers

Gratis sample opvragen van onze bedrukte Thermosflessen en -bekers

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Wilt u de thermosflessen of -bekers zelf beoordelen?  U kunt gratis een sample aanvragen van een fles of beker naar keuze. We sturen u graag een sample met bedrukking, zodat u ook de opdruk kunt testen. Vooral bij gekleurde flessen/bekers is het verstandig een gratis sample aan te vragen om te beoordelen of de kleur past bij uw huisstijlkleur of logo. Middels de chat, de mail of via onze sampleaanvraagbutton kunt u onze thermosflessen en- bekers eenvoudig online aanvragen. Daarna kunt u een bestellen plaatsen en de mokjes door ons laten bedrukken met uw eigen logo.

Snelle verzending van Thermosflessen en -bekers

Afhankelijk van de gekozen druktechniek is het mogelijk om een bestelling van thermosflessen/bekers sneller te leveren dan de standaard levertijd. Heeft u een deadline? Overleg dan met ons of wij uw thermosflessen/bekers in de spoedservice kunnen bedrukken. Als de planning het toelaat kunnen wij iets met de leverdatum schuiven. Vooral handig als u thermosflessen/bekers als relatiegeschenk wilt geven of wilt gebruiken tijdens een beurs.

Een heerlijk rustmoment voor u zelf

Thermosflessen zijn een leuk promotie-item om cadeau te doen. Een relatiegeschenk die een perfect rustmoment creëert. Flessen en bekers die geschikt zijn voor het warm houden van koffie, thee, soep of chocolademelk. Bij een hete zomer blijven de koude dranken heerlijk koel. Met een inhoud, variërend van 220 ml-500 ml voor zowel de thermosflessen als thermosbekers. Geschikt voor bijv. in de auto, tijdens een picknick en ook handig om mee te nemen in een rugzak. Uw logo, die wij op een groot drukformaat op de thermosflessen en -bekers bedrukken, reist zo de hele wereld rond!