Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd

Toilettassen bedrukken

Vanaf kleine aantallen toilettassen bedrukken. Overzichtelijk alle toilettassen met logo in één categorie gepresenteerd. Dat is makkelijk zoeken naar de juiste tas. Toilettassen voorzien wij stijlvol met uw eigen reclame. U kunt een bedrijfslogo, tekst, slogan of ander informatie laten bedrukken. Net wat u wilt. Met toilettassen als relatiegeschenk kiest u een cadeau die altijd van pas komt. Uw klant kan de toilettas thuis gebruiken of meenemen op reis. Op een veilige manier allerlei schoonheids- en verzorgingsproducten meenemen en dan heerlijk opfrissen waar men ook is. Uw promotieboodschap tonen wij scherp, kleurrijk en opzichtelijk of subtiel op uw product. Schenk uw klanten, relaties of medewerkers een promotionele toilettas, het zijn ideale producten om uw merkbekendheid te verbeteren én klanten in het zonnetje te zetten.

Weergave:TegelsLijst

Het aanbod in toilettassen met reclame

Er zijn toilettassen voor mannen en vrouwen. Goedkope toilettassen die niet al te veel ruimte innemen en licht van gewicht zijn. Deze tassen kunt u al voor iets meer dan € 1,00 aankopen. Handzame toilettasjes voor de eerste belangrijkste toiletspulletjes, maar ook ruime toilettassen met diverse compartimenten waar u heel veel toiletartikelen in kwijt kunt. Handig mee te nemen in koffer of trolley. Maar ook prettig thuis te gebruiken. U heeft de keuze uit transparante plastic of gekleurde polyester tassen. De transparante kunt u bestellen in verschillende opvallende kleuren. De polyester toilettassen zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren. Combineer uw geschenk met een reisttas, trolley of één van de andere reisaccessoires.

Personaliseren van toilettassen

Toilettassen zijn eenvoudig te bedrukken met allerlei gegevens. U kunt zelf aangeven welke reclame u op de tas geplaatst wilt hebben. Zo kunt u uw bedrijfsgegevens, bedrijfslogo, slogan, website of adresgegevens vermelden. Net wat u zelf belangrijker vindt voor uw bedrijfsuitstraling. Wij presenteren al uw gegevens in stijl op het product. Kies de drukkleur of meerdere drukkleuren. U kunt ook de drukkleur aanpassen aan de kleur van de tas. Een stijlvolle druk laten wij u vooraf zien met een drukproef via de mail. 

Online bestellen van relatiegeschenken

Toilettassen als relatiegeschenk of promotieartikel kunt u snel een eenvoudig via de laptop, computer of telefoon bestellen. Onze bestelmodule leidt u probleemloos door de gegevens. U kunt uw logo meteen meesturen. Ook is er ruimte om tekst door te geven. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u ook direct offertes en samples aanvragen. Daarnaast komt u via chat, mail en telefoon direct met ons in contact. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag voor u bereikbaar.