Tokai wegwerpaanstekers en elektronische vuuraanstekers met logo bedrukken

U kent ze wel, de bedrukte aanstekers van Tokai. Een veelvoorkomend en geliefd merk bij aanstekergebruikers. Aanstekers van Tokai zijn uitstekend te bedrukken met uw logo, bedrijfsgegevens, tekst of andere informatie. Als reclameartikel zijn ze populair doordat ze voordelig in aanschaf zijn en compact zijn om mee te nemen. Ze worden geleverd in handige doosjes, die u zo onder de arm mee kunt nemen naar beurs, festival of evenement. Tokai levert wegwerpaanstekers en elektronische aanstekers. U kunt deze artikelen in verschillende kleuren en modellen bestellen, waarbij een combinatieorder van diverse kleuren tot de mogelijkheden behoort. Tokai levert goede, kwalitatieve aanstekers, met opdruk van logo enkelzijdig of dubbelzijdig.

Tokai aanstekers bedrukken met logo

Uw logo plaatsen we in één of meerdere kleuren op de aansteker. Een aansteker heeft een vrij groot drukbereik, waardoor uw logo uitzonderlijk goed in beeld wordt gebracht. Daarnaast is er nog ruimte voor tekst. Op de andere zijde van het artikel kunt u bijvoorbeeld uw adres plaatsen of uw websiteadres. De goedkoopste aanstekers zijn de wegwerpaanstekers, die na gebruik kunnen worden weggegooid. De elektronische navulbare aanstekers hebben een ontsteking en kunnen diverse malen worden nagevuld. Vanaf kleine aantallen kunt u Tokai aanstekers in onze webshop bestellen. 250, 500, 1000 of meer, des te meer u bestelt, des te voordeliger de stuksprijs. Voor ruime promotionele toepassingen, om uw bedrijfsgegevens te verspreiden én om uw klanten eens in het zonnetje te zetten.

wegwerp aanstekers Tokai bedrukken met tekst

Tokai aanstekers met opdruk via onze online shop bestellen

Het bestellen van een aansteker van Tokai met opdruk kan eenvoudig in onze online webshop geregeld worden. U klikt op het model, waarna u makkelijk alle gegevens, zoals aantal en kleur in kunt vullen, u ziet meteen de totale kosten. We leveren alle bestellingen met opdruk gratis. En wilt u na een bestelling iets wijzigen, dat kan allemaal tot aan de goedkeuring van de drukproef. Kies één van de leuke modellen en stuur uw logo meteen via de bestelmodule mee. U ontvangt van ons kosteloos een drukproef, dit zit allemaal bij de prijs in, ook een eventuele wijziging. Hulp nodig bij het sturen van een logo of druktekst. Laat het ons weten, we regelen het graag allemaal.

Bedrukte Tokai elektronische aansteker

Samples van Tokai wegwerpaanstekers en Tokai elekronische aanstekers

U kunt via onze site, telefonisch of via de chat gratis een of meerdere proefexemplaren van aanstekers aanvragen. De sample sturen wij gratis op ter beoordeling van het artikel, de kleur en de opdruk. Wilt u graag ervaren hoe uw logo eruit komt te zien op een aansteker naar keuze? Dan kunt u een gratis visaul aanvragen. Dit is een soort foto van de wegwerpaansteker of elektronische aansteker met uw logo of tekst in kleur. Hierdoor krijgt u een visueel beeld van het uiteindelijke resultaat. Het geeft u bovendien de gelegenheid om iets aan te passen.

Contact met ons

U kunt via allerlei kanalen contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 085 7902 0094, via info@primarelatiegeschenken.nl, via de chat of door het contactformulier in te vullen. Wij reageren van maandag tot en met vrijdag nog dezelfde dag. Visuals worden doorgaans in 1 dag voor u gemaakt, een drukproef variëert van 1 tot 3 werkdagen. Samples sturen wij vaak nog dezelfde dag. Daarnaast bieden wij u:

  • diverse druktechnieken
  • bestellen van kleine aantallen
  • spoedservice voor snelle levering
  • deskundig advies
  • jarenlange ervaring

Contactformulier