Prijs

t/m

Kleur

Merk

Soort

Toppoint Cube balpennen

Op zoek naar een Toppoint balpen uit de Cube serie? De Cube pen wordt aangeboden in hardcolor, transparant en in de mix-and-match, de combi serie. De fraaie, brede boogclip is kenmerkend voor deze pen. De hardcolor uitvoering heeft een witte houder en een gekleurde clip. Zowel houder als clip kunnen bedrukt worden. De transparante lijn kan besteld worden in heldere, doorzichtige kleuren. Een drukknopbalpen van de allerhoogste kwaliteit. De pen wordt geleverd met zwarte, blauwe, rode of groene jumbovulling. Voor extra lang schrijfplezier. Uw logo wordt in stijl gepresenteerd op de houder of op clip. Door Toppoint zelf gedrukt, waardoor een groot drukoppervlakte haalbaar is. Een opvallend extra detail is de vierkante drukknop. We maken voor u graag een gratis drukproef. Kies één van de standaardkleuren of combineer de onderdelen van de transparante en de hardcolor uitvoering. Zo kunt u probleemloos een pen samenstellen die precies bij uw huisstijlkleuren past.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Balpen Cube Hardcolor

  Balpen Cube Hardcolor Toppoint pen

  Vanaf € 0,30
  Minimale afname: 300
  Beschikbare kleuren:
  Balpen Cube Hardcolor

  Balpen Cube Hardcolor

  vanaf € 0,30
 • Balpen Cube Transparant

  Balpen Cube Transparant Toppoint pen

  Vanaf € 0,30
  Minimale afname: 300
  Beschikbare kleuren:
  Balpen Cube Transparant

  Balpen Cube Transparant

  vanaf € 0,30
 • Balpen Cube Combi - Zelf samen te stellen

  Balpen Cube Combi Mix-and-match Toppoint pen

  Vanaf € 0,30
  Minimale afname: 300
  Beschikbare kleuren:
  Balpen Cube Combi - Zelf samen te stellen

  Balpen Cube Combi - Zelf samen te stellen

  vanaf € 0,30
Per pagina:

Toppoint Cube balpennen

Bedrukte Cube pennen van Toppoint

De pennen van Toppoint staan bekend om de zeer hoge kwalteit van zowel materiaal, vulling als opdruk. Een klassieke drukbalpen met vierkant drukkertje, met een fraai gebogen clip die u in diverse kleurcombinaties zelf samen kunt stellen. U kiest uit de standaard hardcolor pen of de transparante uitvoering, in de mix-and-match kunt u de diverse kleuren combineren. De Cube wordt geleverd met een jumbovulling voor 4,5 km schrijfplezier. Bedrukte Cube pennen bestelt u al v.a. slechts 300 stuks.

Cube balpennen bedrukken

Naast de keuze voor rode, blauwe, zwarte of groene vulling biedt deze pen de allerbeste drukmogelijkheden. Diverse drukposities waaronder links of rechts van de clip of op de clip is beschikbaar. Logo's kunnen scherp in meerdere kleuren bedrukt worden. Op de clip bedrukken we met tampondruk, zeefdruk zorgt voor ruime drukmogelijkheden op de houder. Voldoende ruimte om naast uw logo ook tekst,zoals een websitevermelding, te plaatsen. De bestelling plaatst u online, de drukproef ontvangt u online en de goedkeuring van de drukproef kan online. In een peuleschil regelen we alles voor u.