Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd


Touchscreen handschoenen bedrukken

Heeft u ook zo'n hekel aan koude vingers bij het bedienen van een smartphone? Met onze collectie touchscreen handschoenen voor mannen, vrouwen of kinderen behoort dit tot het verleden.  De collectie van PrimaRelatiegeschenken is voorzien van een speciale coating op één of meerdere vingertoppen, waardoor uw klant de winter een stuk aangenamer doorkomt. Beschikbaar in stijlvol zwart of donkergrijs of één van de andere kleuren. Gemaakt van bijv. warm acryl. Bestellen kan doorgaans in elk gewenst aantal. De witte uitvoering is geschikt voor een full colour opdruk. Hierbij is zelfs foto druk mogelijk. Nieuwsgierig naar gadgets voor smartphones? Doe ook ideeën op in een van onderstaande groepen.

Weergave:TegelsLijst

Als relatiegeschenk touchscreen handschoenen bedrukken met foto

Onze druktechnieken zijn veelzijdig. Naast het bedrukken van touchscreen handschoenen met maximaal 8 drukkleuren is het mogelijk om foto's te plaatsen. De witte handschoenen zijn geschikt voor sublimatiedruk over de gehele bovenzijde. Ruimte genoeg voor een kleurrijk logo, tekst, foto en/of illustratie. Zo maakt u uw relatiegeschenk wel heel speciaal. Bestellen van foto touchscreen handschoenen kan al v.a. slechts 50 stuks. 

Touchscreen handschoenen bedrukken met logo of tekst

Kinder touchscreen handschoenen of de one-size-fits-all modellen kunnen uitstekend voorzien worden van uw eigen gegevens. In onze collectie vindt u tevens een aantal modellen die u in verschillende maten kunt bestellen, ook gecombineerd in één bestelleing. De opdruk is doorgaans mogelijk tot 8 drukkleuren, op speciale modellen is een borduring mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt gratis een sample aanvragen en ook gratis een digitale drukproef opvragen.

Benieuwd naar hoe wij werken?

Als relatiegeschenkenbedrijf willen we u zo goed mogelijk helpen. Luisteren naar uw wensen en ideeën. U kunt met al uw vragen terecht via de mail, chat en telefoon. Naast de gratis samples en drukproeven kunt u bij ons terecht voor een supersnelle verwerking en verzending van uw bestelling. Onze reguliere levertijden bedragen tussen de 7 en 10 werkdagen. Een spoedorder regelen we in 5 werkdagen voor u. Wanneer een logo niet geschikt is, niet goed kan worden gedrukt of niet duidelijk leesbaar zal worden, dan laten we u dit altijd vooraf weten. Wel zo zeker.