Kleur

Merk

Soort

USB artikelen

Hieronder reikt PrimaRelatiegeschenken u onbegrensde mogelijkheden voor het bedrukken van fraaie USB artikelen. Gecertificeerde relatiegeschenken stijlvol gepresenteerd in diverse kleuren, modelen, materialen en formaten. Naast populaire USB-sticks treft u hier USB balpennen, laders, powerbanks, oplaadsets, accessoires, aanstekers en tal van andere fraai uitgevoerde gadgets. Teveel om op te noemen, maarwe zijn er zeker van dat u vindt wat u zoekt. Selecteer op prijs, kleur en uitvoering. De te kiezen drukmethodes zijn gevarieerd, waaronder logo opdruk in 1 t/m 4 kleuren, lasergravure en full colour. Zelfs doming behoort tot de mogelijkheden. Ideale geschenken voor situaties waarbij je gegevens wilt opslaan of wilt delen. In de auto, op vakantie, thuis, school, werk of waar je ook bent. Inspirerende ideeën die we voor u stijlvol bedrukken. Uw logo mag immers gezien worden!

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

USB artikelen

Bedrukte USB artikelen snel geleverd

90% van ons aanbod in USB artikelen is uit voorraad leverbaar. We bedrukken uw relatiegeschenken in ong. 7-10 werkdagen. Een en ander afhankelijk van de druktechniek die u kiest. Heeft u de artikelen sneller nodig? Indien op voorraad bedrukken wij de USB artikelen voor u in 5 werkdagen. Soms met een spoedtoeslag, soms tegen de standaard levertijd-prijs.

Vragen over USB artikelen met logo

Wellicht vind u niet voldoende technische specificaties bij onze producten die voor u van belang zijn. Al uw vragen kunt u ons stellen. Vragen omtrent de mogelijkheden tot het bedrukken van uw logo zijn ook van harte welkom. We maken graag een digitale drukproef (gratis) om uw artikel met opdruk te presenteren.