Productfilter

Geen filteropties mogelijk

USB (micro) kabels

Het is handig om altijd een extra USB micro kabel in huis te hebben. Als relatiegeschenk is het een uitstekende keuze om USB opladerskabels te laten bedrukken met eigen logo. Alle micro kabels zijn geschikt voor smartphones, waaronder Samsung en Huawei. Met een kabel is het mogelijk het apparaat op te laden of aan te sluiten op een andere uitgang voor bijv. het verwerken van data. PrimaRelatiegeschenken biedt een klein maar gevarieerd assortiment aan. Kabels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en lengtes. Zo is er een kabel met een mini en micro connector. Vergelijk de mogelijkheden en kies. Meer ideeën opdoen voor smartphone gerelateerde relatiegeschenken, bekijk dan ook onderstaande categorieën.

PowerbanksDraadloosOplaadstationsUSB autolader

 

 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Verschillende soorten bedrukte USB kabels

De meest gebruikte kabel is de micro USB kabel. Deze kabel is geschikt voor alle android telefoons. In ons assortiment vindt u kabels van bijv. 50 cm lengte. Met een micro USB kabel laadt men makkelijk een smartphone op. De kabels hebben een beperkt drukformaat vanwege het kleine formaat. Het is mogelijk om een kleurendruk te plaatsen op de USB-uitgang. Daarnaast is er een beperkt assortiment met een mini-connector. Deze worden gebruikt voor tablets. Naast het opladen van smartphones kunnen micro kabels gebruikt worden voor het overzetten van data. Bestellen kan v.a. kleine aantallen tegen scherpe online prijzen. 

Type C oplaadkabels als relatiegeschenk

Met de type C kabel heeft u de nieuwste oplaadkabel in handen. Het is één kabelaansluiting voor alles. Niet alleen data overdragen of apparaten opladen, maar ook video's en muziek versturen. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u ook deze veelzijdige kabel als relatiegeschenk weggeven. Een van onze toppers is de Lanyard met USB type-C oplaadkabel, voorzien van metalen karabijnhaak. Opdruk is mogelijk in 1 drukkleur. Met keuze uit diverse kleuren vindt u hier een kleur die past bij uw huisstijl. Bekijk ons aanbod in het bedrukken van type C USB kabels.

Hoe kunt u USB kabels met logo bestellen

Heeft u een keuze voor een kabel gemaakt? Heeft u goed nagedacht over de keuze voor een micro, eventueel mini, of een type C kabel? Dan kunt u online uw bestelling plaatsen. Vul het aantal, de kleur en het aantal drukkleuren in en volg ons bestelprocedure. U ontvangt na bestelling een drukproef via de mail. Door middel van de drukproef tonen wij hoe wij uw eigen USB kabels gaan bedrukken. Na akkoord ontvangt u binnen 10 werkdagen uw artikelen. Een snelle spoedlevering kan in 5 werkdagen geleverd worden.