Kleur

Merk

Soort

USB oplaadkabels

Handig accessoire voor alle mobiele apparaten. Micro USB laadkabels als relatiegeschenk bedrukken. Een succelvol item die door de klant vaak zal worden gebruikt. De juiste kabel voor ieder mobiel apparaat. In diverse uitvoeringen en met diverse connectoren leverbaar. Makkelijk uw telefoon opladen in huis, auto of kantoor. Meerdere apparaten tegelijk opladen? U vindt diverse mogelijkheden in onze webshop. Een telefoon met de computer verbinden? Ontdek de mogelijkheden. Op zoek naar een gekleurde kabel of een USB oplaadkabel verwerkt in een armband? De goedkooptste micro USB oplaadkabel bestelt u voor minder dan € 1,00, inclusief opdruk van logo. De productspecificaties vindt u bij ieder artikel. Met ruime drukmogelijkheden en te bestellen vanaf kleine aantallen. Micro USB oplaadkabels met een max. 4 kleurendruk of full colour? Het is allemaal mogelijk. Bekijk de toepassingen en bestel de geschikte oplader of laadkabel voor uw doelgroep.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

USB oplaadkabels

Welke USB laadkabel ga ik kiezen

Micro USB laadkabels worden het vaakst gebruik voor het opladen van mobiele apparaten. In combinatie met een oplader is dit makkelijk te doen. U kunt echter met de laadkabels ook diverse apparaten op elkaar aan sluiten. Voor overdracht van foto's of allerlei gegevens. Denk bij de aanschaf ook na over de gewenste stroomsterkte. U koppelt met diverse types connectoren divers apparatuur op elkaar aan. Wilt u een document sturen van uw telefoon naar uw computer? Dan kan dit snel en gemakkelijk met een Micro USB laadkabel. We raken steeds meer verslingerd aan allerlei mogelijkheden, we willen snel gegevens kunnen uitwisselen, foto's en filmpjes kunnen delen. Met diverse USB laadkabels in ons assortiment maakt u de perfecte keuze. Wanneer u deze artikelen ook nog een laat bedrukken met logo, tekst of ander informatie, zorgt u voor de perfecte deling en verspreiding van uw gegevens, misschien niet digitaal, maar zeker zo effectief.

USB oplaadkabels met logo bedrukken

De meeste laderkabels zijn uitstekend te bedrukken met logo of tekst. Het ene artikel een ruimer drukformaat dan het andere. U kunt er zeker van zijn dat wij al onze accessoires professioneel voor u bedrukken. Een oplaadkabel met opdruk van logo kan daarom uitstekend ingezet worden voor een reclamecampagne. Uw boodschap op de USB oplader zal het werk voor u doen. U oogst lof bij de ontvanger, deze zal uw bedrijf beter onthouden. U heeft de keuze uit verschillende lengtes en uitvoeringen. Naast micro USB laderkabels kunt u ook kiezen voor de Type C. Type C is een connector die steeds populairder wordt. Bestel gemakkelijk uw kabels online tegen de scherpste prijs.

Micro USB en Type C laad kabels met opdruk bestellen

Heeft u een keuze gemaakt? Om laadkabels van uw opdruk te voorzien ontvangen wij graag uw logo of tekst in pdf- of eps-bestand. We sturen u, voordat we gaan drukken, een digitale drukproef. Bestellen kan vanaf kleine aantallen. Kies eenvoudig het product, eventueel de kleur en geef het gewenste aantal drukkleuren in. Een logo kunt u meteen met de bestelling meesturen. Uw bestelling wordt in ongeveer 8-12 gratis bij u bezorgd. Voor vragen over onze (micro) USB oplaadkabels, opdrukmogelijkheden en logo service kunt u ons dagelijk bellen. Van maandag tot en met vrijdag staan wij voor u klaar. Mailen kan altijd, 7 dagen in de week, 24 uur per dag.