Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdUSB oplaadsets

Met de USB oplaadsets als relatiegeschenk laat u uw klanten snel en moeiteloos tablets en smartphones opladen. De sets zijn compact en daardoor handig om mee te nemen naar werk, school of op reis. In geritste hoesjes houdt men bovendien alle spullen netjes bij elkaar. De sets worden geleverd met een USB laderkabel. De USB oplaadsets zijn te bedrukken met eigen logo. Zowel op de hoes als op de onderdelen zelf. Een bedrukking kan in 1 of meerdere drukkleuren. Bestellen kan eenvoudig via de site, tegen de scherpste tarieven. De USB oplaadsets kunnen in elk gewenst aantal als leuke gadget besteld worden.

PowerbanksDraadloosOplaadstationsUSB kabels

 

 

Weergave:TegelsLijst

USB oplaadsets als relatiegeschenk

We zijn tegenwoordig vaker onderweg dan ooit. En het liefst hebben we onze smartphone of tablet bij de hand. Met een oplaadset is op een eenvoudige manier een apparaat op te laden. Geleverd met USB autolader of USB powerbank  en een micro USB laderkabel. In stijlvol wit of in gekleurde uitvoering leverbaar. Bestellen kan in elk gewenst aantal. U bestelt eenvoudig het aantal dat u nodig heeft. Hoeveel u er ook bestelt, we bedrukken met onze professionele drukmachines loepzuiver uw logo en/of tekst. Alle USB oplaadsets als relatiegeschenk vindt u overzichtelijk in deze categorie.

USB oplaadsets bedrukken met logo

Wilt u uw relatiegeschenk personaliseren? Voor het bedrukken van USB oplaadsets ontvangen wij graag uw logo of gewenste druktekst. Voordat de order in productie gaat ontvangt u een digitale filmproef. Zo weet u vooraf meteen hoe de sets er met uw eigen logo uit komen te zien. Bent u tevreden met de drukproef? Na akkoord op de drukproef gaat uw order in productie. In 5 tot 9 werkdagen, afhankelijk van het model laadset, ontvangt u gepersonaliseerde relatiegeschenken. U kunt ze weggeven als attentie voor gedane zaken met relaties of nieuwe relaties over de streep trekken. 

Diverse smartphone- en tabletgadgets

Naast USB oplaadsets is er een ruime keuze in relatiegeschenken voor smartphones en tablets. Het voordeel is dat deze relatiegeschenken niet meer leeftijdgebonden zijn. Voor iedere doelgroep is er een leuk give-away voorhanden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de volgende relatiegeschenken: powerbanks, usb-sticks, oplaadstations en draadloze mobiele telefoonladers. Ook deze gadgets kunt u allemaal laten bedrukken met uw eigen logo. In ons zoekscherm kunt u eenvoudig zoeken naar het product van uw keuze.