Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

USB opladers auto

Uw klanten zijn vaak onderweg met de auto. Voor het werk, een ski-vakantie of een reguliere reis. Met een handige oplaadstekker voor in de auto laadt u smartphones op tijdens het rijden. Een ideale mogelijkheid om uw logo onder de aandacht te brengen door USB auto opladers te bedrukken met eigen logo. De keuze is gevarieerd en divers. Het is zelfs mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd op te laden, ook voor diegene die achterin zitten. USB auto opladers zijn dus een welkome aanvulling en uitermate geschikt om weg te geven als relatiegeschenk. Nieuwsgierig naar andere producten voor smartphones? We brengen ook graag onderstaande producten onder uw aandacht.

PowerbanksDraadloosOplaadstationsUSB kabels

 

 

Weergave:TegelsLijst

USB opladers voor auto bedrukken bij Primarelatiegeschenken

Ons assortiment aan bedrukte USB autoladers is groot en divers. Zo vindt u artikelen met 1 of meerdere uitgangen. Er is zelfs een model met 4 poorten , waarbij 2 poorten achterin de auto kunnen worden gebruikt. Met keuze uit kunststof en aluminium uitvoeringen. Zo kunt u USB opladers bedrukken met een kleurendruk, maar is ook een stijlvolle gravure mogelijk. Er zijn ronde en vierkante modellen. Uw logo bedrukken we aan de voor- of zijkant van de lader. Beschikbaar in diverse kleuren, passend bij uw bedrijfsuitstraling.

Hoe werkt een USB auto oplader

Het principe is heel simpel. De auto oplader wordt in de sigarettenaansteker geplaatst. De uitgang wordt verbonden met de oplaadkabel van de telefoon. Zo kan tijdens het rijden direct gebruik worden gemaakt van één of meerdere smartphones. Of worden de smartphones opgeladen. Breng uw logo aan en u bent regelmatig met uw bedrijfsnaam in zicht. Bestellen kan in ieder gewenst aantal.

Laat uw USB opladers voor in de auto professioneel bedrukken

Uw eigen logo op een leuk relatiegeschenk. Wie wil dat nou niet? Wij bedrukken met de modernste drukmachines uw beeldmerk in kleur op de oplader. Met onze graveermachines kunnen wij zelfs kleine details graveren op aluminium exemplaren. Of u nu kiest voor een opdruk of een gravure, wij regelen het snel en moeiteloos. Stuur uw logo en gewenste tekst in en wij gaan voor u aan de slag. U ontvangt voor de productie een drukproef via de mail. Nieuwsgierig naar onze producten? Vraag een gratis sample aan van een USB auto oplader. Test en probeer het.