Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

USB Sticks met logo

Een USB-stick met logo van uw bedrijf/winkel is natuurlijk ideaal. Dit is nu precies een geschenk wat uw klanten altijd zullen blijven gebruiken . Door middel van het logo blijft de naam van uw bedrijf bij hen in the picture. Daardoor zullen ze u zaak zeker niet vergeten en wellicht regelmatig bij u terugkomen. USB-sticks zijn handige presentjes want hiermee kunt u gemakkelijk en veilig bestanden opslaan en meenemen. Wat voor zaak of bedrijf u ook runt, een USB-stick weggeven kan altijd en overal!

Weergave:TegelsLijst

Wat kun je allemaal met een USB-stick?

USB-sticks met logo zijn handig in gebruik voor bijvoorbeeld het overzetten van muziek, foto’s, video’s en voor het overzetten van office bestanden. De prijzen variëren afhankelijk van de capiciteit. Er zijn USB-sticks van 1Gb tot 32Gb. USB-sticks zijn hele populaire relatiegeschenken, door jong en oud worden deze producten gebruikt dus dit geschenkje, hoe klein ook, wordt zeer gewaardeerd. Er zijn verschillende soorten en maten, keuze uit onder andere:

• Schrijfsnelheid
• Opslagcapaciteit
• Formaat en vorm

Klanten tevreden te stellen met veel keuzes, dat is waar het om draait. In uw winkel of bedrijf kunt u USB-sticks structureel aanbieden bij een aankoop. Of je geeft een dergelijk presentje als een bedankje. Het hoeven zeker niet altijd grote geschenken te zijn, nuttig is meestal nog beter. Een bovenal functioneel. Je kunt het tevens mooi presenteren als éénmalige actie en dan de volgende keer weer eens iets anders aanbieden.

Diverse keuzes in druktechnieken voor usb sticks met logo

Wij werken met verschillende druktechnieken. Dat ligt helemaal aan het artikel dat bedrukt moet worden. Voor USB-sticks met logo is met name de zeefdruk, tampondruk of fullcolour bedrukking het handigst. Een mooi duidelijk logo komt goed over en zo blijft u bekend bij de gebruiker. En de kans is groot dat de USB-stick door bijvoorbeeld meerdere leden binnen het bedrijf of gezin gebruikt gaat worden. Wilt u een kleinere of grotere oplage? Of eventueel later toch nog wat bijbestellen? Alles is mogelijk. U krijgt eerst een gratis drukproef om te bekijken of de USB-stick er naar wens uitziet. Zo niet, dan kunnen er nog wijzigingen aangebracht worden. Overleg één en ander van tevoren met ons en laat een duidelijke offerte maken.

USB-stick met logo, op een leuke manier reclame maken voor uw bedrijf

Met het weggeven van een handige USB-stick of ander leuk klein relatiegeschenk, maakt u zeker op een goedkope manier reclame voor uw zaak omdat de klant uw naam steeds terugziet en ook mensen in zijn/haar omgeving. Een advertentie in een krant of een tijdschrift is snel weer vergeten maar op deze manier blijven klanten uw winkel of bedrijf dus in gedachten houden. Het logo komt immers steeds weer tevoorschijn. Ze komen terug en maken vaker gebruik van uw producten of diensten.