Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdVeiligheidsvesten

Blijf goed zichtbaar op straat en in het verkeer met professionele veiligheidsvesten. Laat veiligheidsvesten bedrukken met uw logo, tekst of bedriijfsinformatie. Bedrukte veiligheidsvesten zijn tevens onmisbaar in de auto. Bij onveilige situaties op de weg zorgt het voor veiligheid voor uw relaties en klanten. ISO gecertificeerde veiligheidsvesten kunnen gevaarlijke problemen voorkomen. Vanaf 50 stuks bedrukken we deze hoogwaardige artikelen als promotieartikel. Adverteren met uw logo kan aan de voor- of achterkant. Verkrijgbaar in een aantal kleuren en voorzien van reflecterende strepen. De veiligheidsvesten kunnen overdag en 's nachts worden gedragen, waardoor men beter zichtbaar blijft. Wees veilig en laat u zien, of u nu pech heeft onderweg, een wandeling of een fietstocht maakt. Naast professionele veiligheidsvesten zijn er ook kindervesten en een kinderveiligheidsset. 

Weergave:TegelsLijst

Veiligheidsvesten met logo bestellen

Veiligheidsvesten kunnen eenvoudig met uw bedrijfslogo of informatie bedrukt worden. U heeft een groot drukformaat ter beschikking, waardoor naast een logo ook nog eventuele tekst bijgeplaatst kan worden. Wij verzorgen de opdruk in 1 of meerdere drukkleuren. Wij ontvangen uw logo graag in een eps- of ddf-bestand. U ontvangt altijd een drukproef vooraf. De levertijd bedraagt ongeveer 8 werkdagen na akkoord op de drukproef.

Veiligheidsvesten bedrukken in kleine aantallen

Onze site maakt gebruik van minimale afnames. Is dit teveel voor uw promotie-actie. Vraag dan een offerte aan voor het gewenste aantal. Wij bedrukken veiligheidsvesten ook in kleinere aantallen. Profiteer van scherpe prijzen, snelle leveringsmogelijkheden en een gratis testsample.