Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


Verpleging & Verzorging

Naast de jaarlijkse Dag van de Verpleging op 12 mei is er altijd wel een goed moment om zorggeschenken te geven. Juist in deze sector draait alles om aandacht en goede zorg. Wat is dan leuker om relaties, verpleegkundigen, klanten en patiënten eens extra in het zonnetje te zetten met leuke zorg cadeautjes, verpleegkundige gadgets of originele verpleeg- en verzorgingsartikelen. Bekijk ons verrassend aanbod in best verkochte en aparte items. Artikelen die te bedrukken zijn met eigen logo of tekst. Pleistersets, EHBO-setjes, maincuresetjes of pillendoosjes, u vindt het allemaal. Diverse andere zorg artikelen vindt u bij de thema artikelen verpleging en zorg.

Weergave:TegelsLijst

Relatiegeschenken voor de Dag van de Zorg

Extra aandacht maakt alles mooier. Juist op een dag als deze is het leuk om unieke themagerelateerde zorg relatiegeschenken bedrukt met uw eigen logo weg te geven. Plaats een unieke boodschap op leuke gadgets en aparte zorgcadeautjes. Elk relatiegeschenk wordt uniek door uw eigen opdruk. Verras diegenen die zelf zoveel extra zorg geven. Het effect van een relatiegeschenk zal u veel waardering opleveren. Kies een mooi cadeau, dit hoeft niet duur te zijn. Goedkope zorg cadeautjes beginnen al v.a. € 0,40 per stuk. U vindt artikelen voor elke leeftijdsklasse. Niet alleen voor verpleegkundigen, maar ook voor relaties en patiënten. Bekijk de mogelijkheden voor bedrukte zorg relatiegeschenken. We hebben ze onderverdeeld in verzorging en verpleging. Kies uit EHBO-setjes, verrassende Mykit doosjes, mintdoosjes, koortsthermometers of tube balpennen.

Gadgets en cadeautjes voor de Dag van de Verpleging

Ook voor deze dag vindt u een ruim aanbod in zorg artikelen. U vindt in deze categorie alle bedrukte relatiegeschenken met het thema zorg en verpleging. Denk hierbij ook een aan anti stress ballen, deze zijn tevens leuk om aan patiënten te geven. Wilt u ook de kleintjes in het zonnetjes zetten? Denk dan eens aan leuke knuffels, tekenspulletjes of puzzels. Wist u trouwens dat er een balpen is in de vorm van een injectiespuit? Dat we een balpen in onze collectie hebben in de vorm van een tube? Dat er ook ontspannende hot and coldpacks voordelig beschikbaar zijn? Al deze artikelen bedrukt u met uw eigen gegevens. Stuur uw logo of tekst in.

Verpleging en Zorg relatiegeschenken bestellen