Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Verrekijkers bedrukken

Haal wat veraf is dichtbij met onze bedrukte verrekijkers. Onze fraaie, opvouwbare verrekijkers bedrukken wij met uw logo of bedrijfsgegevens. Per stuk verpakt in een kartonnen doosje of verpakt in een nylon tasje. De goedkoopste, opvouwbare verrekijker is model Sodor, verkrijgbaar in 3 kleuren. Model Sailor vergroot vier keer en wordt geleverd met een schoonmaakdoekje. De Wanderer is een mini verrekijker die drie keer vergroot. Een verrekijker is een nuttig relatiegeschenk, te gebruiken aan zee, in het bos, tijdens de vakantie of onderweg. Daarnaast is het een welkome aanvulling bij concerten of in het theater. Lichtgewicht, kunststof modellen, makkelijk mee te nemen om de nek of in de tas. Uw logo drukken wij aan de bovenzijde van de verrekijker, duidelijk in beeld, op een groot drukformaat.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte verrekijkers online kopen

Het online kopen van verrekijkers is nog nooit zo eenvoudig geweest. Lees echter eerst de specificaties, voordat u uw keuze maakt. Welk vergrootmaat vindt u bijvoorbeeld van belang? Wanneer u weet welke verrekijker u wilt, wijst alles zich vanzelf. Vul uw kleur, aantal en het gewenste aantal drukkleuren in, stuur uw logo mee, samen met uw gegevens en klik op bestellen. Heeft u liever persoonlijk contact? Mail ons dan via info@primarelatiegeschenken of bel: 085 7920094.

Kleine aantallen verrekijkers met logo bestellen

Bij PrimaRelatiegeschenken is het mogelijk verrekijkers in elk gewenst aantal te bestellen. Wanneer de minimale afname te hoog is kunt u via de offertebutton een offerte aanvragen. Ook kunt u via chat of telefoon uw wensen kenbaar maken. Het bestellen van kleine aantallen is bij ons geen probleem.