Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdVerzorgingsartikelen overig

Kies hier uw categorie of bekijk hieronder alle producten in de categorie Verzorging

Anti stress ballen bedrukken met logoBadkamer artikelen bedrukken met logoHanddoeken bedrukken met logoKammen en borstels bedrukken met logoMakeup artikelen bedrukken met logoManicure sets bedrukken met logoMassage artikelen bedrukken met logoTandenborstels bedrukken met logoToilettassen bedrukken met logoZakdoeken en tissues bedrukken met logoZakspiegeltjes bedrukken met logo

Leuke en verrassende verzorgingsartikelen, te bedrukken met eigen logo of boodschap. Ruime keuze uit diverse artikelen, leuk om te geven en te krijgen als relatiegeschenk.

Weergave:TegelsLijst

Verzorgingsartikelen als relatiegeschenk

Altijd al eens iets anders willen geven als relatiegeschenk? Met een verzorgingsartikel komt u altijd goed voor de dag. Bijna dagelijks te gebruiken en uitstekend te bedrukken met eigen logo of tekst. Uw boodschap bedrukken wij op diverse giveaways. Kies uit een onverwacht ruim assortiment, waaronder kammen, manicuresetjes, zakspiegeltjes en badkamer accessoires. Wat is er leuker dan dat klanten in de badkamer een relatiegeschenk gebruiken waar uw naam op staat gedrukt. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor verzorgingsartikelen die mee te nemen zijn op reis. In handzaam formaat en vaak mee te nemen in de handbagage of reiskoffer.

Verzorgingsartikelen bedrukken

Bijna alle artikelen zijn te bedrukken met logo of een andere boodschap. Dit kan in kleur, waarbij artikelen per drukkleur worden bewerkt, of zelfs in full colour. Een aanrader is de full colour bedrukte handdoek. Ook kan de voorzijde van een zakspiegel geheel full colour bedrukt worden. Echte eye-catchers zijn de see me spiegeltjes en de manicureset in koker. Kies uit een ruim assortiment aan kleuren, materialen en vormen.

Verzorgingsartikelen met logo bestellen

Onze website hanteert lage minimale aantallen. Zo kunt u v.a. 50 of 100 stuks al de mooiste verzoringsartikelen met logo bestellen. Zo vindt u altijd een relatiegeschenk dat past bij uw bedrijf en klantenkring. Grotere aantallen kunt u tegen hoog oplopende kortingen bestellen. Bekijk nu nog ons assortiment en laat dé perfecte verzorgingsartikelen bedrukken voor uw organisatie. Bestel direct of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. We helpen u graag.