Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Visitekaarthouders

Bedrukte visitekaarthouders bestellen? Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u in alle stijlen, kleuren en vormen visitekaarthouders bedrukken. Een visitekaarthouder zegt veel over uw professioneel imago. U kunt met stijlvolle houders uw visitekaartjes overal netjes in een (akte)tas of portefeuille bewaren. Het is als promotieartikel een goede keuze voor nieuwe medewerkers of zakenrelaties. Ook als relatiegeschenk is de toepasbaarheid uitstekend. Naast visitekaartjes ordelijk bewaren, is het ook uitstekend geschikt voor allerlei spaarkaarten. Wilt u adverteren met bedrukte visitekaarthouders? Wij bedrukken of graveren metalen, kunststof of lederen visitekaarthouders. Heeft u vragen? Dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen.

Weergave:TegelsLijst

Visitekaarthouders goedkoop bedrukken

Het bestellen van bedrukte visitekaarthouders kunt u zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt. Selecteer op prijs of kleur. U vult het aantal, de kleur en kleuropdruk in, samen met uw gegevens. Wilt u andere aantallen? Vraag dan een offerte aan. We hebben de minimale afnames zo laag mogelijk gehouden, zodat u ook kleinere aantallen goedkoop kunt bestellen.

Houd al uw bedrukte visitekaartjes op een handige plaats

Wij leveren een grote verscheidenheid aan visitekaarthouders. U kunt kleine aantallen bestellen voor potentiële klanten of tientallen stuks om uit te delen aan uw medewerkers. Wij helpen u om stijlvol visitiekaarthouders te ontwerpen. Voor een verfijnde look en met maximale opdrukmogelijkheden.