Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Voorraadblik snoep bedrukken

Relatiegeschenken waar klanten iets langer aan hebben is voorraadblikjes snoep bedrukken. Normaal worden voorraadblikken gevuld met droge voedingswaren, wij gaan ze vullen met snoep. Of het nu voorraadpotten, -blikjes, of doosjes zijn, één ding is zeker, dit wordt smullen. Natuurlijk kunt u de voorraadblikjes voorzien van een eigen logo of pakkende tekst, zo blijft u lang in de herinnering van klanten. Hebben de snoepers de voorraaddoos leeg, dan kan deze nadien gebruikt worden voor ander voedstel of om andere kleine dingetjes in te bewaren. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden. Niet alleen qua materiaal, maar ook qua smaak in snoepjes. Verras uw vaste of nieuwe klanten eens of zet eens een doosje op het bureau van uw medewerkers. U zult er alom voor gewaardeerd worden. Bekijk de mogelijkheden en kies een lekkere snoepsmaak. Wij personaliseren naar wens de blikjes.

Weergave:TegelsLijst

Diverse mogelijkheden om voorraadblikjes met snoep te bedrukken

Met een voorraadblkje, de naam zegt het al, kunt u langer producten bewaren. Uiteraard is dit ook de bedoeling voor onze snoepvoorraadblikjes. Al is het maar de vraag hoe lang de voorraad aan overheerlijke snoep voor iedereen beschikbaar is. Want wij vullen onze voorraadblikjes, potten en doosjes met wel heel lekkere snoep. Ideaal om samen van te genieten. Er zijn diverse mogelijkheden;

- grote voorraadblik met gemengd drop
- grote glazen potten met keuze uit diverse soorten snoep
- grote snoepbussen
- grote blikken snoepdozen
- grote snoepemmertjes

Allemaal stuk voor stuk verpakkingsmogelijkheden met een grote inhoud aan snoep. Bedruk uw logo in kleur of in een stijlvolle kleur zoals zwart of zilver. Zo laat u klanten goed onthouden van wie ze deze voorraadblik hebben ontvangen. Elke keer wanneer het blikje te voorschijnkomt is uw logo in beeld. 

Snoepkeuzes voor voorraadblikjes

U zult in onze shop diverse verpakkingen vinden met standaard snoep. Zo is onze grote voorraadblik standaard voorzien van gemengd drop. Onze supergrote emmertjes worden geleverd met marshmallows of suikerhartjes. Is dit niet uw favoriete snoep, ga dan voor grote glazen snoeppotten. Deze zijn verkrijgbaar met een inhoud van 395 ml of 870 ml. Keuze uit basis snoep en speciaal snoep:

De basis omvat bijv.: suikerhartjes, hartmintjes, extra strong mintjes, dextrose mintjes, pepermunt, diverse kleuren marshmallows, snoepmix of drop

De specials omvatten bijv.: diverse kleuren chcoopastilles, jelly beans, winegums, gummibeerjtes, salmiak bollen, Engels drop, kaneelkussentjes, kaneelstokjes, krijtdrop, zuurstokjes, Haribo goldbeertjes, Haribo cola flesjes en Haribo drop

Op speciaal verzoek zijn bijv. ook  dropstaafjes, lollies, tum tummetjes of WIlhelmina pepermunten mogelijk. Voor deze snoepsoorten kan het soms mogelijk zijn dat u dient over te stappen naar een ander soort voorraaddoos.

Drukmogelijkheden voor de diverse verpakkingsvormen

Bij ieder artikel ziet u de drukformaten staan. Elk artikel heeft zijn eigen specifieke drukmogelijkheden. De getoonde maten zijn de maximale maten die u kunt gebruiken om een logo of tekst te plaatsen. Subtieler drukken is natuurlijk ook mogelijk. We drukken met zeefdruk of full colour druk. Onze full colour drukmachines kunnen op briljante wijze logo's met veel kleuren, teksten, afbeeldingen en foto's plaatsen. Zo kunt u een voorraadblik extra leuk maken. Ontvang bij ons altijd van te voren een drukproef. Zo kunt u meteen checken of de druk overeenkomt met hoe u het in gedachten had. Niet helemaal zoals u het wenst? Dan wijzigen we de drukproef net zolang tot u tevreden bent. 

Voorraadblikjes snoep bedrukken en aantallen bepalen

Hoeveel voorraadblikjes snoep heeft u nu nodig? Dat is altijd moeilijk in te schatten. Onze beginafnames zijn laag, vaak 50 of 100 stuks. Snoep is natuurlijk niet jaren te bewaren, doorgaans is de houdbaarheidsdatum 12 of 18 maanden. Zaak dus om niet teveel op voorraad te hebben, zodat de houdbaarheidsdatum niet wordt overschreden, dat is immers zonde. Daarom kunt u bij PrimaRelatiegeschenken altijd makkelijk bijgestellen mocht u tekort komen. Wilt u wel iets meer afnemen, dan profiteert u van extra scherpe prijzen. Zowel het artikelprijs als de drukprijs gaan omlaag. Voor ieder aantal hanteren wij de zo goedkoopst mogelijke prijzen. Wilt u duidelijkheid over de daadwerkelijke kosten? Vraag dan een offerte bij ons op of maak gebruik van de snelle offerte button. Met deze laatste button vraagt u snel en simpel met de belangrijkste gegevens een offerte aan. Bel of mail ons voor advies. Of bestel eens een sample van een voorraadblikje met snoep. Bedrukken kan dan na beoordeling van het sample.