Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Vruchtenhartjes

Lekkere vruchtenhartjes met logo bestellen? U kent ze wel van vroeger. Vruchtenhartjes in allerlei vrolijke kleurtjes en smaakjes, samen verpakt in een zakje. Veelal voorzien van leuke, korte tekstjes. Deze snoepjes blijven onverminderd populair. Vandaar dat we deze lekkere snoepwaren in verschillende verpakkingsmogelijkheden aanbieden als promotieartikel. Jong en oud is dol op dit suikerwaar. Het is lekker voor even tussendoor. Vooral als bezoekers veel informatie ontvangen op beurzen, dan is een zakje vruchtenhartjes een ideaal tussendoortje. Maar ook kinderen zijn er dol op. Geef bijvoorbeeld een zakje tijdens het wachten op een afspraak of trakteer na aankoop in een winkel. We hebben in ons assortiment goedkope zakjes, voordelige potjes en doosjes en voor de grootverbruikers onder ons, goed gevulde emmertjes. Presenteer het geheel met uw eigen logo en uw klanten en relaties sluiten u in uw hart.

Weergave:TegelsLijst

Vruchtenhartjes met logo in soorten en maten

Voor een ieder is er, voor een bestelling van vruchtenhartjes met logo, iets wils. Bedenk eerst hoeveel u wilt uitgeven aan deze lekkernij, beoordeel de leeftijd van uw doelgroep en pas uw bestelling hierop aan. Als weggevertje tijdens een beurs bestelt u geen grote snoepemmertjes, maar makkelijk te geven zakjes. De zakjes nemen weinig ruimte in, dus u kunt er genoeg van meenemen. Voorbeelden van mogelijkheden zijn:

- Vruchtenhartjes per 2 verpakt in zakje
- Vruchtenhartje in tasje
- Vruchtenhartjes in glazen potjes
- Goed gevulde emmertjes met vruchtenhartjes
- Vruchtenhartjes in een blokbodemzakje

Dit zijn voornamelijk de meest populaire vruchtenhartjes artikelen. Bekijk hier alle mogelijkheden, afnames en prijzen. Ook voor kleinere bedrijven is er voldoende te kiezen. U kunt al in zeer kleine hoeveelheden een bestelling plaatsen. Vruchtenhartjes met logo maakt dit artikel extra leuk, een herinnering aan uw bedrijf is namelijk uw belangrijke drijfveer.

Op welke manier bestellen bij PrimaRelatiegeschenken

Onze prijzen van vruchtenhartjes met logo ziet u exclusief btw op onze site staan. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden in de te bestellen hoeveelheden. Van de goedkopere vruchtenhartjes zult u waarschijnlijk sneller iets meer bestellen. Deze zijn namelijk niet erg duur om weg te geven. Vergeet ook niet uw eigen werknemers. Een emmertje vruchtenhartjes op een bureau doet wonderen en zal de productiviteit ten goede komen. Deze emmertjes bestelt u al vanaf 25 stuks, dit kan tevens onbedrukt. Vraag eens een sample aan om de vruchtenhartjes te proeven. Of plaats meteen de bestelling. U kunt alles makkelijk invullen, een logo meesturen en de prijs per stuk checken. Bijbestellen kan daarna nog sneller. Beoordeel de drukproef die wij u sturen. En wilt u het anders, dan passen we de drukproef aan. U ziet het, u kunt prima vruchtenhartjes met logo bestellen bij PrimaRelatiegeschenken.

Nog veel meer suikergoed naast vruchtenhartjes bedrukken

Onze vruchtenhartjes zijn lekker, maar het is natuurlijk ook een idee om ander suikergoed of zoetwaar aan uw klant aan te bieden. We hebben diverse soorten snoepgoed, zoals chocolade, drop en pepermuntjes. En heeft u bijzondere wensen, bel ons dan even. Custommade is er heel veel mogelijk. Themagerelateerde artikelen zijn er ook voldoende. zoals paashazen en chocoladekerstmannen. Valtentijnsdag is bij uitstek geschikt om vruchtenhartjes weg te geven, we hebben zelfs doosjes in hartvorm. Vraag een snelle offerte aan met weinig gegevens of vul een uitgebreide offerte in om direct alles op een rijtje te ontvangen. Ideeën of wensen? Realiseer deze samen met ons. Denk hierbij aan verschillende verpakkingsopties en drukmogelijkheden.