Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


LevertijdWaterdichte tassen bedrukken

Ideaal voor op het strand of tijdens een wandeling, waterdichte (rug)tassen, te bedrukken met eigen logo of tekst. Of geheel custommade gemaakt. Dit is een perfect geschenk wanneer u uw spullen wilt beschermen tegen zand, vuil of water. En zelfs in tijden van echte nood, blijft een waterafstotende rugtas tijdelijk  in water drijven. We hebben voor u verschillende modellen en formaten. Leverbaar in verschillende kleuren. Laat uw logo door ons bedrukken en u heeft het perfecte relatiegeschenk. Natuurlijk zal deze waterdichte tas veelvuldig in de zomer gebruikt worden. Maar met de soms barre weersomstandigheden in de winter is het handig om gebruik te blijven maken van een waterdichte of waterafstotende rugtas. Het beschermt immers alles wat u dierbaar is.

Weergave:TegelsLijst

Waarom waterdichte rugtassen bestellen?

In ons assortiment hebben we twee soorten tassen, de waterdichte en de waterafstotende modellen. Waterdicht is ook echt waterdicht, er kan dus geen water, regen of ander vloeiend materiaal bij uw spullen komen. Waterafstotend daarentegen beschermt tegen allerlei weersomstandigheden, het zorgt er voor dat tijdens een regenbui uw spullen optimaal beschermd worden. Valt een waterafstotende tas in het water, bijvoorbeeld tijdens een boottochtje, dan is de tas niet waterdicht. Doordat de tas echter gevuld is met deels lucht, heeft u tijd om de tas uit het water te vissen. Beide uitvoeringen kunnen belangrijke spullen zoals een tablet, telefoon of documenten beschermen tegen onverwachte ongelukjes. Bestellen is mogelijk vanaf lage aantallen, bedrukken kan, vanwege het materiaal, doorgaans met één drukkleur of in full colour.

Online waterdichte tassen laten bedrukken

Online kunt u gebruik maken van allerlei voordelen. U hoeft dus niet ongezien waterdichte tassen laten bedrukken. Bestel eerst eens een sample vooraf. Voor het totale kostenplaatje kunt u een offerte aanvragen. Is de sample naar wens dan maken we voor u de filmproef. Hiervoor hebben we uw logo nodig in eps-. ai- of pdd-bestand. Dit zijn de bestanden die we namelijk zonder kwaliteitsverlies kunnen vergroten en verkleinen. Sommige tassen hebben een groot drukformaat, we willen wel graag dat uw logo of tekst scherp gedrukt wordt. Heeft u geen passend bestand, laat het ons weten, we zetten deze, vaak gratis, voor u om. 

Keuzemogelijkheden voor waterdichte tassen

De meeste waterdichte tassen worden geleverd in rugtasmodel. Dat is niet voor niets. Onderweg komt u vaak in  onverwachte problemen. En onderweg maakt u ook vaak gebruik van een rugtas. Onze 5, 10 en 15 liter waterdichte rugtassen kunnen ook als draagtas gebruikt worden. Mocht u dit prettiger vinden. Niet iedereen loopt graag met een tas op de rug. De waterdichte tassen zijn doorgaans gemaakt van PVC. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Vooral in de reisbranche is het een gewild item om cadeau te doen. Stuur uw logo naar alle uithoeken van de wereld, wij zorgen voor een perfecte bedrukking.

Custommade waterdichte tassen bedrukken

Nieuw in ons assortiment zijn een drietal custommade waterdichte rugtassen. De tassen worden geleverd met een optionele verstelbare schouderband. Dit is een ideale strandtas, omdat zand en water niet bij uw spullen kunnen komen. De tas is leverbaar in drie formaten. De kleinste kunt u ook als binnentas gebruiken, u kunt hierin bijvoorbeeld uw documenten en gadgets kwijt. De grote uitvoering biedt ook voldoende ruimte voor strandspullen. De tassen worden geheel custommade gemaakt in slechts korte tijd. Door middel van sublimatiedruk wordt de tas all over bedrukt, met foto's, teksten, illustraties en logo's. Net wat u wilt. Maak een kleurrijk ontwerp en wij zorgen dat uw creatie haarscherp wordt geplaatst.