Waterfles relatiegeschenk

Een waterfles met logo van je eigen zaak weggeven als relatiegeschenk is een mooi idee. Laat deze bij ons bedrukken om aan je klanten mee te geven als presentje. Het mes snijdt aan twee kanten want de klant is blij met zo’n leuk en handig presentje en door middel van je logo, maak je meteen reclame voor je zaak. Een waterfles wordt namelijk steeds weer gebruikt en jouw klant zal deze overal mee naartoe nemen. Dit kan zijn bij een dagje uit, een fietstocht ofnaar de sportvereniging. Je draagt tevens bij aan een schoner milieu omdat men deze herbruikbare fles gebruikt en niet de éénmalige wegwerpfles. Dat geeft jouzelf toch ook een goed gevoel?

Waterfles als relatiegeschenk? Bekijk hieronder onze mogelijkheden

Welk type waterfles kies je als relatiegeschenk?

Er is keuze uit meerdere soorten water- en drinkflessen, van standaard tot luxe. Er zijn verschillende soorten en maten waterflessen, bestaande uit diverse materialen. Voor welke waterfles kies jij? Een standaard fles of toch een wat aparter model?

• Platte waterfles
• Ronde waterfles
• Alu Mini of Alu Maxi
• Frisco waterfles
• Coach Halter waterfles

Het ligt natuurlijk aan jouw eigen wensen en denk er over na wat jouw klanten of relaties zal aanspreken. Een platte waterfles scheelt in ruimte en een ronde houd je wellicht beter vast. Sportmensen zullen de halterfles erg leuk vinden. Zoveel mensen zoveel wensen. Maar er zijn nog veel meer soorten waterflessen verkrijgbaar.

Waterfles relatiegeschenk

Waterflessen bedrukken als relatiegeschenk bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Een simpele drinkfles, één kleur met opvallend logo, zal veel mensen wel aanspreken maar een vrolijke en kleurrijke waterfles vinden velen ook heel mooi. Een aluminium fles is praktisch in gebruik, deze kunnen tegen een stootje. Meestal komt een logo het beste tot zijn recht wanneer de fles effen van kleur is. Een pakkende tekst behoort ook tot de mogelijkheden. Kinderen zijn altijd dol op allerlei kleurtjes of printjes , houd daar rekening mee. Het ligt ook aan het soort winkel of bedrijf dat je runt. In een sportzaak geef je een ander soort fles dan in een speelgoedzaak of doe-het-zelf zaak. En is het voor een eenmalige voordeelactie bedoeld of toch voor een onbepaalde tijd? Dat maakt ook weer het verschil in de aantallen die je wilt bestellen. Er is van alles mogelijk.

Waterfles als relatiegeschenk

Uiteenlopende keuzes in druktechnieken voor waterflessen 

Het ligt helemaal aan het materiaal van de fles voor welke druktechniek je vervolgens kiest. Voor een plastic fles kan dit zijn: Rondom bedrukking waarbij de print helemaal rondom de fles gaat. Bij sublimatiedruk worden de afbeeldingen door middel van warmte en druk op een speciaal gecoat artikel aangebracht. Metaalbedrukking is ideaal voor aluminium waterflessen. Overleg dit met ons. Je krijgt vervolgens eerst een drukproef te zien of de drinkfles naar wens is. Vervolgens kan één en ander nog worden aangepast.

Contactformulier