Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur


Levertijd
Waterflessen bedrukken

Waarom een waterfles bedrukken? Zowel jong als oud gebruikt regelmatig een waterfles. In de meeste gevallen is dit tijdens de sport, een uitje of gewoon een lekker fietstochtje. Maar ook onderweg in de auto of trein of tijdens een vergadering. Daarom is een waterfles een ideaal relatiegeschenk om tevens uw bedrijf of winkel te promoten. Zorg er wel voor dat deze een leuke bedrukking krijgt met het logo van uw onderneming of een pakkende tekst in mooie kleuren. Staat u dus bij een evenement of op een beurs, geef dan zo’n mooi item mee aan de klant. Of als leuk presentje tijdens feestdagen. De klant is er heel blij mee een kan deze waterfles steeds weer gebruiken. Dat is tevens goed voor het milieu omdat men geen of minder plastic wegwerpflesjes gebruikt. Het mes snijdt dus aan twee kanten, wat wilt u nog meer!

Weergave:TegelsLijst

Veel keuze in waterflessen bedrukken

Bij ons als PrimaRelatiegeschenken.nl bestelt u het aantal dat u nodig denkt te hebben. Laat deze allereerst door ons bedrukken. Er zijn vele druktechnieken mogelijk. Overleg met ons wat uw eigen wensen zijn. Veel keuze in soorten waterflessen:

• Ronde waterfles
• A5 waterfles
• FlexBottle drinkfles
• PET fles
• Aluminium fles

Dit is slechte een greep uit de collectie. Er zijn nog meer soorten verkrijgbaar. Maar er is ook keuze in materiaal en type afsluitdop. Laat u door ons goed adviseren over de mogelijkheden en vraag eerst een duidelijke offerte aan.

Diverse druktechnieken bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Er zijn bij ons als PrimaRelatiegeschenken.nl druktechnieken met verschillende effecten. Vooraf ontvangt u een digitale drukproef want u wilt natuurlijk graag weten hoe de bedrukte waterflessen eruit komen te zien. U kunt altijd een wijziging in de drukproef aangeven. Het kan immers zijn dat u het logo op een toch iets andere manier uitgewerkt wilt hebben. Kies bijvoorbeeld uit rondom bedrukking voor het bedrukken van tekst en/of logo rondom de gehele fles. Tampondruk is ook mogelijk. Deze techniek is namelijk geschikt voor gebogen oppervlaktes en kleine onderdelen. Bij sublimatiedruk worden afbeeldingen door middel van warmte en druk op een speciaal gecoat artikel aangebracht. Deze druktechnieken zijn geschikt voor zowel grotere als kleinere aantallen. Kortom; genoeg keuze in waterflessen bedrukken!

Kleurrijke waterflessen

Naast de keuze uit de soorten waterflessen bedrukken en het materiaal, is natuurlijk uw keuze voor de kleur of meerdere kleuren belangrijk. Voor een waterfles is een in het oog springende kleur of meerdere kleuren altijd leuk. Het is dan meteen een eyecatcher want het oog wil immers ook wat. Toch kan een zwarte of grijze fles in haar eenvoud ook mooi zijn. Welke kleurlijnen u ook kiest, zorg er voor dat uw bedrijfslogo wel meteen opvalt. Dat is belangrijk want dit is immers tevens een reclame-uiting voor uw zaak.