Prijs

€ 0,00 -€ 13,00

Kleur

Merk

Soort

Waterman Graduate pennen graveren

Het meest klassieke, en tevens voordeligste, model uit de Waterman collectie. U kunt uit de Graduate serie balpennen, rollerballpennen of vulpotloden graveren als luxe relatiegeschenk. De Graduate kenmerkt zich door functionaliteit en een eigentijds ontwerp. De pen, rollerballpen of het vulpotlood is geschikt voor dagelijks gebruik. Gemaakt van roestvrijstaal in slanke uitvoering. Uw gravure plaatsen wij naast de clip. U kunt uw bedrijfslogo laten graveren maar u kunt uw relatiegeschenk nog persoonlijker te maken door te kiezen voor een naamsgravure. Vanaf elk aantal te bestellen. De standaard levertijd voor de Graduate met gravure bedraagt 8 werkdagen, in onze spoedservice echter ook binnen 5 werkdagen te leveren.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Graduate balpen

  Graduate balpen

  Vanaf € 10,19
  Minimale afname: 4
  Beschikbare kleuren:
  Graduate balpen

  Graduate balpen

  vanaf € 10,19
 • Graduate rollerbalpen

  Graduate rollerbalpen

  Vanaf € 10,40
  Minimale afname: 4
  Beschikbare kleuren:
  Graduate rollerbalpen

  Graduate rollerbalpen

  vanaf € 10,40
 • Graduate vulpen

  Graduate vulpen

  Vanaf € 12,29
  Minimale afname: 4
  Beschikbare kleuren:
  Graduate vulpen

  Graduate vulpen

  vanaf € 12,29
Per pagina:

Waterman Graduate pennen graveren

Waterman Graduate balpennen graveren

Dit klassiek ontwerp is verkrijgbaar in een roestvrijstalen uitvoering. Gemaakt van de beste materialen. U kunt in elk gewenst aantal een bestelling plaatsen. Voorzien van een blauwe Watermanvulling en geleverd in een fraaie geschenkverpakking. Te graveren met bedrijfslogo, tekst of naam.

Waterman Graduate rollerballpennen graveren

De rollerballuitvoering wordt geleverd met zwarte inkt. De rollerballpen is te combineren met de vulpen en de balpen als set. In elk gewenst aantal te bestellen. Uw logo, tekst of naam graveren wij op de dop. Als set of alleen als rollerballpen geleverd in een stijlvolle Waterman geschenkverpakking.

Waterman Graduate vulpennen graveren

De vulpennen worden geleverd met blauwe vulling. De vulpen sluit naadloos aan bij de rollerball- en de balpen uitvoering. Als set daarom uitstekend te combineren. Te bestellen in elk gewenst aantal. Uw gravure plaatsen wij op de dop. U kunt een logo, tekst of naam laten graveren. Wordt geleverd in een fraaie Waterman geschenkverpakking.