Productfilter

Geen filteropties mogelijk

WiFi camera's

Op iedere plek in huis of buitenshuis live beelden bekijken, dat is mogelijk met een Wi-Fi camera met HD-resolutie. U kunt kamers controleren, beveiligen en bewaken, net wat u wilt. Wi-Fi camera's zijn erg populair. Onze modellen zin uitgerust met bijv. nachtvisie, bewegingsensor en automatische opnamefunctie. U bekijkt de beelden op uw laptop of telefoon via de App. Als relatiegeschenk zijn Wi-Fi HD camerá's een leuke gadget om weg te geven. U bestelt deze relatiegeschenken al v.a. 5 stuks. Voor uw klant of relatie die net iets meer verdient. Het bedrukken van een logo kan op een vrij groot drukformaat. Naast een kleurendruk van 1 tot max. 4 drukkleuren is een full colour bedrukking mogelijk. Bekijk hieronder de mogelijkheden en specificaties. Andere gadgets die wellicht interessant zijn vindt u in onderstaande rubrieken.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Wi-Fi camera's als relatiegeschenk bestellen

In onze webshop tonen wij u overzichtelijk de mogelijkheden. Bestellen kan eenvoudig via de website. Wilt u minder exemplaren bestellen dan de minimale afname, dan kunt u een gratis offerte aanvragen. Voordat u Wi-Fi camera's als relatiegeschenk voor uw bijzondere relaties gaat bestellen kunt u een gratis proefexemplaar aanvragen. We sturen u deze op zicht. Bent u tevreden, dan bestelt u dit relatiegeschenk via de mail of de site. 

Vooraf een drukproef van Wi-Fi camera's met eigen logo

Bent u nieuwsgierig naar de druk? We tonen u met een digitale drukproef de mogelijkheden. Uw eigen logo kunt u op het product plaatsen. Wi'-Fi camera's met logo bedrukt stelt u in de gelegenheid uw beeldmerk onder de aandacht te blijven brengen van de ontvangen. Een opdruk kan in eigen huisstijlkleuren, ook is een opdruk van kleurverloop mogelijk. Na akkoord op de drukproef ontvangt u uw artikelen in circa 8 werkdagen. Eerdere levering is mogelijk tegen een spoedtoeslag.

HD-resolutie Wi-Fi camera's met extra opties bedrukken

De camera's worden geleverd mét USB-oplaadkabel. Een bluetooth functie is ook aanwezig. Lees goed de specificaties van de producten zodat u zeker weet dat het product voldoet aan uw wensen. Deze compacte camera's plaatst u eenvoudig in de te controleren kamer. Stuur uw logo of tekst in en wij maken de mogeljkheden voor het bedrukken van Wi-Fi camera's duidelijk.Uiteraard wordenn deze producten per stuk verpakt geleverd.