Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Wrigley's kauwgom

Bekende merken stralen kwaliteit en herkenning uit. Wrigley's kauwgom is al jarenlang op de markt en heeft een stevige reputatie. Deze heerlijke verfrissende kauwgom is nu per stuk of per strip te bedrukken met uw eigen logo. De wikkel wordt geheel full colour bedrukt met uw eigen gegevens. U kunt naast uw logo een pay-off, een boodschap of zelfs een afbeelding kwijt. U kunt de Wrigley's kauwgomstrips per stuk in een glazen pot op uw balie neerzetten. Of tijdens een beurs als verfrissing uitdelen. De smaak zal iedereen herkennen. Bestel eenvoudig in onze webshop Wrigley's kauwgom als relatiegeschenk.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Wrigley's kauwgom per stuk bedrukken

De bekende strips kunt u per stuk laten bedrukken. De minimale bestelhoeveelheid is 500 stuks. V.a. 1000 stuks gaat de prijs zakken. Des te meer u bestelt, des te lager de stuksprijs. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen. Bestellen doet u eenvoudig online. U vult uw gegevens in, stuurt uw logo direct of later mee en wij maken voor u een drukproef. De drukproef ontvangt u via de mail. Op deze manier tonen wij u hoe wij Wrigley's kauwstrips full colour gaan bedrukken. Na akkoord op de drukproef gaat uw bestelling in productie.

Wrigley's kauwgum per doosje laten bedrukken

Liever een doosje met kauwgum laten bedrukken? We bieden tevens doosjes met 6 kauwstrips. Het doosje is full colour te bedrukken, daarnaast kunnen alle afzonderlijke kauwgomstrips worden bedrukt. Tijdens een beursdag geeft kauwgom een verfrissende smaak. Maak uw ontwerp en stuur deze in. We maken voor u graag een drukproef. Liever de kauwgom eerst beoordelen? Voor de fijnproevers sturen we graag een gratis sample toe.

Wrigley's kauwgom met logo als relatiegeschenk

Het is alom bekend dat bekende merken als relatiegeschenk uw bedrijf geen windeieren zal leggen. Bekende merken worden geassocieerd met kwaliteit. Wanneer u kiest voor Wrigley's kauwgom als relatiegeschenk, zullen klanten uw bedrijf ook als een kwaliteitsonderneming zien. Profiteer door Wrigley's kauwgom tijdens een lange beursdag, wachten in de wachtkamer of aan de balie aan uw klanten aan te bieden.