Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

LevertijdZaklampen bedrukken

Zaklampen bedrukken met logo als relatiegeschenk? Iedereen kan wel een handige zaklamp gebruiken! Voor in de auto, op de fiets, thuis, garage of op zolder. Hier vindt u de beste zaklampen, bedrukt of gegraveerd, om een licht op het logo van uw bedrijf te laten schijnen. Ze zijn de perfecte metgezel voor donkere dagen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het gebruik van een zaklamp bij verschillende avonturen. Compacte modellen die passen in zakken, portemonnees of rugzakken, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Krachtige zaklampen met een groot verlichtingskracht, met LED-verlichting of geïntegreerd in Multi-tools, voor elke klus. Kleine zaklampen aan een sleutelhanger, met lanyard of flexibele zaklampen? U vindt het hier allemaal. Raak geïnspireerd door grote, kleine en mini modellen. U zult ervaren dat een zaklamp als promotieartikel een ongelooflijk handig gereedschap is en het leven makkelijker maakt. Maak uw keuze en wij bedrukken of graveren uw logo of tekst.

Weergave:TegelsLijst

Grote keuze in zaklampen

We hebben een overweldigend aanbod in zaklampen. Voor gebruik op de camping, thuis of bij de auto. Kleineren modellen zijn ook ideaal om het sleutelgat te vinden. Het is altijd handig om uw licht te werpen op een voorwerp. Kies uit de volgende mogelijkheden:

● zaklampen in sleutelhanger vorm
● zaklampen met draagkoord
● luxe merk zaklampen
● aluminium zaklampen
● bijzonder gevormde zaklampen

Voor iedereen zit er wel iets tussen. De kleurkeuze is ook ruim. Een zaklamp is ook makkelijk te bevestigen aan een broekriem, sleutelbos of tas. Zo heeft u altijd licht bij de hand. Er zijn kleine handzame modellen en grotere exemplaren die veel meer licht geven. Meestal voorzien van een of meerdere LED-lampjes. Direct gebruiksklaar, dus inclusief batterijen.

Mooie zaklampen met logo bestellen

Wilt u dit artikel inzetten als promotiemateriaal? Dan is het natuurlijk extra leuk om zaklampen met logo te bestellen. Er is voldoende ruimte om uw beeldmerk of tekst te plaatsen. Dit kan met een kleurendruk of met een mooie gravure. Goedkope zaklampen bestelt u door een opdruk te plaatsen in 1 kleur. Des te meer kleuren u laat drukken, des te duurder het artikel. U ontvangt van ons een digitale proef. Zo kunt u de drukgrootte, drukkleur(en) en tekst zelf controleren. Een wijziging is dan ook nog mogelijk. Bij ieder product vindt u alle gegevens betreffende drukformaten en maximaal te drukken drukkleuren.

Merk zaklampen kopen

Op zoek naar lichtgevende artikelen van de betere merken? Ontdek dan een breed scala aan producten van het merk Stac en Maglite. Deze zaklampen worden in een mooie geschenkverpakking geleverd. De modellen beschikken vaak over extra functies. Zo kunt u bijvoorbeeld een model met schroevendraaier bestellen. Het kleinste model van Maglite weegt slechts 25 gram en heeft een lichtbereik van circa 20 meter. Kleine items met grote prestaties. Voor als het echt noodzakelijk is.

Snelle levertijden

Bent u iets aan de late kant met uw bestelling? Geen nood, wij leveren deze artikelen supersnel. Al mogelijk in 3 werkdagen na akkoord fimproef. Geef uw leverdatum door als er haastige spoed is. Zodat wij weten dat wij snel moeten schakelen. De drukproef kunt u dan al binnen 2 uur ontvangen.

Kleinere aantallen zaklampen bestellen

Iedereen is bij ons van harte welkom voor het bestellen van zaklampen. Wilt u een kleiner aantal bestellen, dan is dit mogelijk. Een groot deel van onze collectie kan in iedere afname besteld worden. Maak gebruik van de kleine aantallen button, zodat u meteen een offerte kunt aanvragen. Ideaal wanneer u startende ondernemer bent of een selectief groepje mensen in de spotlight wilt zetten. 

Zet uw logo in het licht met PrimaRelatiegeschenken

PrimaRelatiegeschenken zet uw logo in het licht door mooie zaklampen te personaliseren. We helpen u vanaf het begin tot aan het eind. Maak een juiste beslissing. Zo kunt u:

● een gratis sample of sample op zicht aanvragen
● gebruik maken van snelle offerte en uitgebreide offerte aanvraag
● kleine aantallen afnemen
● snel laten leveren, vanaf 3 werkdagen
● gratis advies vragen
● gebruik maken van onze logo-service

Heeft u geen goed drukbestand. Dan helpen we u graag. We kunnen delen van teksten weglaten, tekst bijplaatsen en de kleur van het logo kosteloos veranderen. Ook kunnen we een jpg-, png- of pdf-bestand natekenen.