Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd
Zandlopers bedrukken

Ontdek de magie van zandlopers bedrukken voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het meten van tijd, het symboliseren van geduld of het toevoegen van een vleugje nostalgie aan uw reclamecampagne, bedrukte zandlopers zijn een tijdloos geschenk dat blijvende indrukken achterlaat. Bij Primarelatiegeschenken bieden we een uitgebreide selectie van zandlopers die kunnen worden gepersonaliseerd met uw logo of boodschap. Met onze hoogwaardige druktechnieken en aandacht voor detail, kunt u erop vertrouwen dat uw merk opvallend zal zijn. Of het nu gaat om relatiegeschenken, promotieartikelen of bedrijfsgeschenken, bedrukte zandlopers zijn een unieke en creatieve manier om uw boodschap over te brengen. Bestel vandaag nog bij Primarelatiegeschenken en laat uw merk stralen!

Weergave:TegelsLijst

Verschillende soorten zandlopers bedrukken

In onze webshop kunt u terecht voor het bedrukken van 2-,  3- , 4- en 5 minuten zandlopers. Voor kinderen is de 2- of 3 minuten zandloper geschikt. Bekijk bijvoorbeeld eens de voordelige zandloper Siapax met zuignap, waardoor deze ook makkelijk in de badkamer te bevestigen is. Deze zandloper is ideaal voor korte activiteiten of taken waarbij een beknopte tijdsduur nodig is, zoals het poetsen van de tanden, het wassen van de handen, het nemen van een korte pauze of het uitvoeren van een snelle oefening. Deze zandlopers kunt u al laten bedrukken v.a. 50 stuks.

De 3-minuten zandloper Trinket is gemaakt van borosilicaatglas, hierdoor kan de zandloper tegen een stootje, ook als deze onverwachts valt. Een natuurlijk ogende zandloper met een behuizing van fraai beukenhout. Het houten materiaal is geschikt voor een kleurendruk of een gravure. Een 5-minuten zandloper is model Faran. Deze is geschikt voor iets langere activiteiten of taken die iets meer tijd vergen, zoals het bereiden van een kopje thee, het opwarmen van een maaltijd, het uitvoeren van een kort spelletje of het maken van een snelle notitie.

Zowel de 3- als 5-minuten zandlopers kunnen worden gebruikt als gepersonaliseerd promotiemateriaal voor verschillende doeleinden. In scholen of educatieve instellingen als beloningssysteem voor kinderen om hen te helpen hun taken binnen een bepaalde tijd te voltooien. Of in fitnesscentra of sportscholen om korte oefeningen of rustperiodes te timen tijdens trainingssessies. Ook zijn ze uitermate geschikt als geschenken op evenementen of beurzen om klanten aan te moedigen tot een bepaalde actie binnen een korte periode, zoals het invullen van een enquête of het bezoeken van een stand. Kortom, zowel de 3- als 5-minuten zandlopers zijn nuttige artikelen die effectief kunnen worden gebruikt als bedrukt promotiemateriaal.

Zandlopers graveren

Het graveren van zandlopers op een behuizing van beukenhout is een uitstekende manier om een duurzaam en stijlvol tintje toe te voegen aan deze tijdinstrumenten. Of het nu gaat om een 3-minuten of 5-minuten zandloper, het graveren van het houten oppervlak voegt een gepersonaliseerd en luxe element toe aan het product. U creëert een natuurlijke en warme uitstraling die perfect past bij de tijdloze aard van zandlopers.

Bovendien zorgt de gravure voor een blijvende indruk, aangezien uw logo, tekst of ontwerp permanent in het hout wordt gegraveerd. De combinatie van een hoogwaardige behuizing van beukenhout en nauwkeurig gegraveerde details maakt deze zandlopers niet alleen functioneel, maar ook elegant en memorabel. Of het nu gaat om relatiegeschenken, promotiemateriaal of decoratieve items, gegraveerde zandlopers van beukenhout zijn een waardevolle toevoeging aan uw reclamemateriaal.

Zandlopers full colour bedrukken

De "Sandy" zandloper biedt een unieke mogelijkheid om uw logo, afbeelding of ontwerp in levendige full colour te bedrukken. Deze zandlopers worden bevestigd op een full colour te bedrukken karton dat beschikbaar is in verschillende vormen. Hierdoor zijn de zandlopers niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk en opvallend. Met een minimale bestelhoeveelheid van slechts 50 stuks kunt u profiteren van deze gepersonaliseerde zandlopers als effectief promotiemateriaal.

Door te kiezen voor full colour bedrukking kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw zandlopers aanpassen aan uw merkidentiteit en boodschap. Of het nu gaat om een gedurfd logo, een kleurrijke afbeelding of een inspirerende tekst, de mogelijkheden zijn eindeloos. De combinatie van de praktische functionaliteit van de zandloper en de visuele impact van de full colour bedrukking op het karton maakt deze Sandy zandlopers tot een krachtig reclame-item dat de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Inzetbaarheid van zandlopers met logo als promotieartikel

Zandlopers met logo zijn veelzijdige promotieartikelen die op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Ten eerste symboliseren ze het verstrijken van de tijd, wat kan worden geassocieerd met concepten zoals geduld, efficiëntie en vooruitgang. Dit maakt ze geschikt voor bedrijven die hun klanten willen herinneren aan deadlines, afspraken of doelen. Daarnaast hebben zandlopers een decoratieve en nostalgische waarde, waardoor ze aantrekkelijk zijn als geschenken of weggeefacties op evenementen en beurzen. 

Bovendien zijn bedrukte zandlopers ideaal voor educatieve doeleinden, zoals in scholen of workshops. Ze kunnen worden gebruikt om tijdvaardigheden te leren of activiteiten te plannen. Kortom, zandlopers met logo zijn veelzijdige promotieartikelen die decoratief en praktisch zijn. U kunt ze tegen de laagste prijs online in onze shop bestellen. Of ontdek de kwaliteit van onze artikelen en vraag een gratis proefexemplaar aan.

Zandlopers als promotiemateriaal voor kinderen

Zandlopers zijn uitstekend promotiemateriaal voor kinderen vanwege hun educatieve en speelse karakter. Zandlopers kunnen kinderen helpen om tijd te begrijpen en te beheren. Ze kunnen worden gebruikt om activiteiten te structureren, zoals bijvoorbeeld tandenpoetsen of een douchebeurt. Zandlopers bieden een visuele en tactiele manier om tijd te meten, wat kinderen aantrekkelijk vinden. Zandlopers zijn vaak ontworpen met gekleurde zandkorrels en zijn bij ons zelfs beschikbaar in verschillende leuke vormen, waardoor ze aantrekkelijk worden voor kinderen.

Door ze te bedrukken met leuke ontwerpen of karakters, worden ze nog aantrekkelijker. Zandlopers zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, van kleuters tot tieners, waardoor ze een veelzijdig promotieartikel zijn. Of het nu gaat om het bevorderen van een gezonde tandenpoetsbeurt, het aanmoedigen van goede gewoonten zoals geduld of gewoon om plezier te hebben, zandlopers als promotiemateriaal voor kinderen bieden tal van voordelen en kunnen een blijvende indruk achterlaten.

Ideeën om een zandloper te gebruiken

Naast het gebruik van zandlopers tijdens het douchen of tandenpoetsen, zijn er nog tal van andere situaties waarin ze thuis handig kunnen zijn. Gebruik bijvoorbeeld een zandloper om de kooktijd van eieren, pasta of andere gerechten te meten. Ook kunt u een zandloper inzetten als visueel hulpmiddel tijdens meditatiesessies om de duur van de meditatie te bepalen. Ook bij huishoudelijke taken in een zandloper ideaal. Gebruik een zandloper om de tijd te meten die u besteedt aan het schoonmaken van specifieke ruimtes in huis, zoals de keuken of de badkamer.

Pas de zandloper toe om geconcentreerd te blijven tijdens het studeren of werken. Werk bijvoorbeeld in intervallen van 25 minuten met een pauze van 5 minuten ertussen . Zelfs bij Fitness is het een bruikbaar hulpmiddel. Zo kunt u de duur van uw workouts meten, zoals squats of andere oefeningen.

Voor kinderen is de zandloper een ideale uitvinding. Gebruik zandlopers als educatief hulpmiddel voor kinderen om hen te leren over tijdmanagement, geduld en zelfstandigheid bij het voltooien van taken of activiteiten. De zandlopers komen vooral van pas bij een douche- of tandenpoetsbeurt. Kortom, zandlopers zijn veelzijdige en nuttige instrumenten die kunnen worden gebruikt in verschillende aspecten van het dagelijks leven om tijd te meten en activiteiten te structureren.