Prijs

€ 0,00 -€ 17,00

Kleur

Merk

Soort

Zeepjes bedrukken

Imponeer uw klanten en relaties met promotiezeepjes! Heerlijk geurende zeep-artikelen, bedrukt met uw eigen logo of reclameboodschap. Bedrukte zeepjes zijn bij ons verkrijgbaar in allerlei kleuren, geuren en vormen. Sroll door een gevarieerde selectie aan promotionele zeepjes en bestel eenvoudig online. Wij plaatsen uw logo op de zeepjes als blijvende herinnering aan uw bedrijf. Ideaal om op een bijv. een beursstand weg te geven of als relatiegeschenk cadeau te doen. Een verzorgingsgerelateerd en voordelig product die ook mogelijkheden biedt om te verpakken in folie met lint en makkelijk is bij te sluiten in een cadeaumand of goodiebag. Bedrukt geleverd in ong. 10 werkdagen, onbedrukt in 3 werkdagen. Bestel deze leuke schoonheids give-aways eenvoudig tegen scherp prijzen online. Heeft u vragen over het bestellen van zeepjes met uw eigen logo? We vinden het fijn om al uw vragen te beantwoorden.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Winston badset met badzout, douchegel en zeep

  Winston badset met badzout, douchegel en zeep

  Vanaf € 16,43
  Minimale afname: 3
  Beschikbare kleuren:
  Winston badset met badzout, douchegel en zeep

  Winston badset met badzout, douchegel en zeep

  vanaf € 16,43
Per pagina:

Zeepjes bedrukken

Zeepjes bedrukken in kleine aantallen

Vindt u onze minimale aantallen te groot? Ook voor het bestellen van kleinere aantallen bent u van harte welkom. Wij bedrukken zeepjes in elk gewenst aantal. U kunt via onze site een offerte aanvragen of ons bellen op 085 792 0094. Onze promotiezeepjes kunt u laten bedrukken met 1 of meerdere drukkleur(en). Full colour behoort ook tot de mogelijkheden.

Snel bedrukte zeepjes bestellen

Bent u op het laatste moment op het idee gekomen om bedrukte zeepjes als relatiegeschenk weg te geven? In onze speciale spoedservice bezorgen wij zeepjes met uw eigen logo in 4,5 of 6 werkdagen. Soms tegen een toeslag, soms omdat de planning het gewoon toelaat. We bespreken graag met u de mogelijkheden en zullen zorgen voor een tijdige levering.