Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdZonneschermen bedrukken

Op zoek naar bedrukte zonneschermen voor in de auto? Kies uit diverse kleuren en modellen en laat de zonneschermen fraai bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zonneschermen komen goed van pas wanneer de zon te voorschijn komt en u uw autorit toch aangenaam koel wilt houden. Tijdens de heetste dagen gemakkelijk te bevestigingen aan de voorruit of zijruiten. Voorruitzonneschermen zijn ook uitstekend geschikt ter voorkoming van bevriezing. Uw logo drukken we op een groot drukformaat, waardoor uw bedrijfsmerk voor passanten duidelijk zichtbaar is. Profiteer van zonneschermen met logo als succesvol promotieartikel. Promotiezonneschermen zijn uitstekend geschikt om weg te geven tijdens een beurs of evenement. Gemaakt van licht, reflecterend materiaal om de straling van de zon af te buigen. Verkrijgbaar v.a. kleine aantallen en naar wens in de spoedlevering. 

Weergave:TegelsLijst

Zonneschermen bedrukken in kleine oplage

Op onze site tonen we u minimale afnameprijzen. Wilt u toch minder zonneschermen laten bedrukken? Voor een kleinere oplage kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. De offertebutton vindt u bij ieder product. Liever persoonlijk contact? Bel of chat met ons. Bestel exclusieve modellen tegen de laagste prijzen

Zonneschermen met logo bestellen

Het bestellen van zonneschermen met een eigen logo kan eenvoudig online. Kies uw kleur, vul het gewenste aantal en het aantal drukkleuren in en klik op bestel. U kunt meteen uw logo meesturen. U ontvangt van ons een drukproef via de mail. Wilt u na uw bestelling iets wijzigen? Bij ons is dit geen probleem. Bestel vandaag nog de makkelijk opvouwbare zonneschermen of vraag om een gratis proefsample.