Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdZweetbandjes

Zweetbandjes als relatiegeschenk bestellen? Bedrukte zweetbandjes voor om de pols of om het hoofd. Ideaal voor gebruik tijdens sportactiviteiten. Zo treft u bijv. katoenen zweedbandjes in allerlei kleuren aan. De zweetbandjes kunt u laten bedrukken met logo v.a. 50 stuks. Zweetbandjes zijn te gebruiken in de sportschool, tijdens een training of een wedstrijd. Uw logo kan schitteren op deze relatiegeschenken in kleur. Ideaal voor in de sport- gezondheid- en fitness branche.

Weergave:TegelsLijst
 • SPORTCOOL - Verkoelende hoofdband

  SPORTCOOL - Verkoelende hoofdband

  € 0,40
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Ranster - zweetband

  Ranster - zweetband

  € 1,05
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:
 • Roger fitness hoofdband

  Roger fitness hoofdband

  € 1,48
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Zweetbandjes met logo bestellen

Met een keuze uit wel 8 kleuren, uit katoen of acryl, vindt u bij PrimaRelatiegeschenken de kleur die matcht bij uw bedrijfskleuren. Via onze website kunt u eenvoudig en snel zweetbandjes met logo bestellen. U regelt alles online en kunt zelf uw logo voor de druk meteen meesturen. Bedrukte zweetbandjes kunnen we al leverer in circa 8 werkdagen. Het is zelfs mogelijk om een full colour logo te plaatsen.

Bedrukte zweetbandjes v.a. 50 stuks

Onze website maakt gebruik van staffelkortingen. Des te meer relatiegeschenken u bestelt des te hoger de korting. Wilt u minder dan 50 stuks bedrukte zweetbandjes bestellen? Ook dat is geen probleem. Bij ieder product vindt u de offerte aanvraag button. Promoot uw bedrijf met leuke zweetbandjes, uw bedrijfsnaam of bedrijfsnaam bedrukken we professioneel op de bandjes.

Gratis sample en gratis drukproef

Benieuwd naar de kwaliteit van onze geschenken? Vraag een gratis sample aan van dit product. Nieuwsgierig naar de drukmogelijkheden? Door middel van een proefdruk tonen we u de mogelijkheden. Neem eenvoudig contact met ons op via chat, mail of telefoon. Of het geschenk nu is voor een professionele sporter, de jogger of de fietser, een zweetbandje bezorgt een fijner gevoelt doordat zweet minder in de weg zit.