Productfilter

Geen filteropties mogelijk

16 inch laptop rugtassen

16 inch laptop rugtassen als relatiegeschenk bestellen? PrimaRelatiegeschenken plaatst de mooiste opdrukken, zoals beeldmerk, bedrijfslogo of afbeelding, stijlvol op iedere 16 inch laptop rugtas. Tassen in royale uitvoeringen met goede oplossingen voor het veilig vervoeren van een laptop, tablet of ander kostbaar apparatuur. Altijd voorzien van een standaard compartiment voor de laptop, uiteraard gewatteerd om beschading te voorkomen. In basic uitvoering en daarnaast met allerlei uitbreidingsmogelijkheden. Diverse andere vakken zorgen ervoor dat u alle andere belangrijke spullen overzichtelijk kwijt kunt. U bestelt ze bij ons vanaf kleine hoeveelheden.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

16 inch laptop rugtassen met opdruk voor de professionele reiziger

Iedere laptop kan tijdens een reis veilig worden meegenomen in één van onze 16 inch laptop rugtassen. Het is een populair item onder werknemers, studenten en scholieren. We bieden laptop rugtassen in maximaal 16 inch formaat aan van hoge kwaliteit, gemaakt van duurzaam materiaal, zoals polyester. In deze categorie zult u ook een aantal gerenommeerde merken tegenkomen. Deze bieden vaak net iets extra's. Bestel eens een van deze mooie laptop rugtassen, het zal veel goodwill kweken onder de ontvangers. Gaat u of gaan uw medewerkers vaak met het vliegtuig op zakenreis, dan zijn onze controle vriendelijke laptop rugtassen een must. Deze klappen handig open bij een controle tijdens het inchecken. We plaatsen professioneel iedere opdruk op alle items. Heeft u hulp nodig, laat dan aan onze medewerker weten aan welke laptop rugtas u zit te denken. Ze staan u graag bij met advies, drukproef(ven), offerte(s) en drukmogelijkheden  

Voeg een kleurenopdruk toe op 16 inch laptop rugtassen

U heeft een aantal opties om uit te kiezen. Bij ieder product vindt u een uitgebreide productomschrijving. Al onze modellen kunnen we bedrukken met logo, tekst en soms een afbeelding. Deze luxe relatiegeschenken leveren wij direct uit voorraad. Hierdoor kunnen we in sommige gevallen al in 3 of 4 werkdagen laptop rugtassen met opdruk leveren. U kunt voor de opdruk kiezen uit alle PMS-c kleuren. Full colour drukken we in CMYK-kleuren. Deze druktechniek is ook geschikt voor foto's en afbeeldingen. Heeft u vragen, dan kunt u alle werkdagen contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag. Benieuwd naar onze opdruktechnieken?

● Transferdruk tot soms wel 8 drukkleuren
● Digitale druk voor full colour logo's en afbeeldingen
● Opdruk door middel van borduring
● Zeefdruk

Naar aanleiding van uw wensen en drukmogelijkheden kiezen we de druktechniek voor de rugtassen. De opdruk waar u het lang van kunt genieten en wat extra stijlvol is, is een borduring. Dit kan tot wel 12 of 16 kleuren.

Altijd alles overzichtelijk en beschermd in een 16 inch laptop rugtas

16 inch laptops hebben een breedte van 40,64 cm. 16 inch laptop rugtassen zijn geschikt voor een laptop met een maximaal formaat van 16 inch. Uiteraard past in een 16 inch laptop rugtas ook een 15,4 of 15,6 laptop formaat. Sommige modellen hebben een aangepaste ruimte voor een tablet. Ook deze ruimte is vaak gewatteerd, om de tablet optimaal te beschermen tegen beschadigingen. In onze collectie treft u ook laptop rugtassen aan voor kleinere formaten en natuurlijk voor het populaire formaat 17 inch. Basic uitvoeringen hebben een groot compartiment met vaak nog een voorvak. Luxe modellen hebben bijvoorbeeld verborgen ritsen. In deze vakjes is het handig om waardevolle spullen in te stoppen. Hierdoor zullen deze belangrijke items niet gauw gestolen worden. Bestelt u een tas met organizer, dan kunt u werkelijk heel veel, ook kleinere, spullen en accessoires overzichtelijk in een rugtas stoppen. Altijd alles snel bij de hand en u raakt niet geïrriteerd door het zoeken naar nét dat ene artikel.

Snel online bestellen, is snel leveren, maar dit hoeft niet

We hebben het al even aangegeven, we kunnen werkelijk heel snel leveren. Bestellen, binnen 4 uur de drukproef, akkoord geven, inplannen, opdruk plaatsen en leveren. En dat allemaal in 4 werkdagen. Maandag bestellen betekent woensdag versturen en vrijdag leveren. Maakt u gebruik van een expresse levering dan kan het nog 1 dag sneller. Snel, sneller, snelst, het hoeft natuurlijk niet. Want misschien wilt u het wel rustig aan doen. Eerst zoeken, bekijken, ontdekken en dan vinden. Tussendoor even een proefexemplaar van een 16 inch laptop rugtas bestellen, bekijken, beoordelen en testen. Het kan bij ons allemaal. Na overleg, misschien met uw medewerkers, plaatst u dan de definitieve bestelling.

Waar kunt u gebruik van maken en wat mag u van ons verwachten?

PrimaRelatiegeschenken is al meer dan 10 jaar een online aanbieder van goedkope en luxe relatiegeschenken. Ook voor mooie 16 inch laptop rugtassen kunt u bij ons terecht. Geniet van de volgende voordelen:

● Gratis samples op zicht
● Snelle offerte aanvraag mogelijkheid
● Snelle reacties op al uw vragen
● Uitgebreide productinformatie
● Snelle tot zeer snelle levertijden
● Altijd drukproef vooraf
● Tussendoor kunt u alles wijzigen, van opdruk tot artikel of artikelkleur

Onze grafische medewerker maakt graag een drukproef voor u. Het is dé manier om de opdruk aan u te tonen. U ontvangt deze via de mail. Het geeft u een beeld van de 16 inch laptop rugtas met eigen opdruk. Van daaruit is het makkelijker om iets aan te passen of te bestellen.