Aanstekers met logo

Wilt u aanstekers met logo bestellen tegen de slimste prijs? Bij Primarelatiegeschenken kunt u in onze webshop allerlei soorten aanstekers kopen. Zoals wegwerpaanstekers, slider aanstekers of elektronische aanstekers. U bestelt deze gemakkelijk en snel online. In vele bedrijfstakken is het geven van een aansteker met logo waanzinnig populair, bijvoorbeeld in de horeca en de transport. Een aansteker voorzien van een logo zorgt voor het opschroeven van uw naamsbekendheid. Een aansteker heeft een groot drukformaat waardoor wij uw beeldmerk, huisstijl of reclame prima in beeld kunnen brengen.

Aanstekers met logo

Onze collectie

In onze online webshop kunt u zowel bedrukte als onbedrukte aanstekers bestellen. Het plaatsen van een logo op uw aansteker kan op vele manieren. Zo kunt u kiezen voor zeefdruk, full colour druk of  zelfs gravure. Inkopers van promotionele geschenken kunnen kiezen uit bekende merken zoals Tokai, Cricket en Unilite. U vindt aanstekers met logo in allerlei vormen, bijvoorbeeld breed of plat, waarbij de afwerking soms net even een andere kleur heeft. De kap van de aansteker kunt u bijvoorbeeld in het zwart afnemen, maar ook de zilverkleurige vinden gretig aftrek.

Aanstekers met logo bestellen

Weet u al welk soort aansteker u wilt? Onze goedkoopste zijn de wegwerpaanstekers. Maar aanstekers kunnen ook voor andere bezigheden worden gebruikt. Graag gezien zijn ook de bbq-aanstekers, staafaanstekers, gasaanstekers en kaarsenaanstekers. Op elke aansteker plaatsen wij uw logo met de fijnste drukmethode. Bij iedere omschrijving staat vermeldt in welke kleur, welk aantal en met welke bedrukking u kunt bestellen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een unieke aansteker. Met onze jarenlange ervaring in het bedrukken van aanstekers weten wij welke mogelijkheden er zijn en of er wellicht een alternatief is, mocht u er niet helemaal uitkomen.  

Veilig aanstekers met logo kopen

Al onze aanstekers zijn voorzien van kinderbeveiliging. Daarnaast hebben vele uitvoeringen een gasstop en een shock-proofbodem. De luxe types hebben een veiligheidsvlam. Bij bijna alle aanstekers die u met logo kunt laten bedrukken kunt u de sterkte van de vlam bepalen. Aanstekers wisselen vaak van gebruiker. Er wordt dus eigenlijk doorlopend reclame voor u gemaakt. Een aansteker die navulbaar is kan jarenlang een goede promotie voortbrengen. En als u ook nog eens kiest voor een extra uitrusting zoals een flesopener of een LED-lampje, dan heeft u het ultieme giveaway. 

Samples van aanstekers aanvragen

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Kies op uw gemak thuis of op uw werk voor de mooiste uitvoering. Denk hierbij aan de Cricket Feudor, Cricket original, Tokai M13L, P12 of D26. Of ga voor één van de andere toepassingen. Bestel gratis samples van de gewenste modellen. Wij sturen u de samples gratis toe. Heeft u nog vragen? Vul dan ons contactpagina in of mail met info@primarelatiegeschenken of bel 085 792 0094 of chat met ons. Of bekijk direct ons aanbod hier.

Contactformulier