Give away Beurs - Give Aways Festival

Op zoek naar een leuke give away voor beurs of festival? PrimaRelatiegeschenken toont u in de webshop duizenden ideeën voor een fraaie give away. U vindt populaire give aways zoals pennen, aanstekers, sleutelhangers, sport- of auto gerelateerd, vele moderne gadgets, waaronder USB-sticks en powerbanks. Maar we verklappen niet teveel, want u zult versteld staan van ons aanbod. Overzichtelijk op alfabetische volgorde gepresenteerd. Laat u verrassen, en we zullen niet opkijken als u totaal iets anders bestelt, dan wat u vooraf in gedachten had. Uiteraard kunt u give aways voor vele doeleinden, naast beurzen en festivals, gebruiken. Kijk, geniet, ontdek en bestel. Hieronder geven we u alvast een aantal ideeën.

Give aways

Give away voor beurzen

Voor iedere doelgroep is er een juiste attentie. Voor die ene speciale klant heeft u wellicht iets meer over dan voor de bezoekers van u stand. U kunt veel inspiratie opdoen en het juiste artikel als give away kiezen. Voor diverse beurzen hebben wij branchegerelateerde give aways. Zoek in afzonderlijke categorieën waaronder pennen, snoepgoed, paraplu's, aanstekers, tassen en nog veel meer. Filter op kleur, prijs en merk. Zoek die ene give away waarbij u indruk maakt en net boven de rest uitsteekt.  

Give away voor festival

Festivalbezoekers kunt u verrassen met verschillende aantrekkelijke give aways. Van fanartikelen tot gebruiksartikelen tijdens het festival. U kunt het zo gek niet bedenken of we bieden het aan. Uw logo plaatsen wij opzichtelijk op uw artikel, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot wordt.

Give Away Pennen

Misschien wel het populairste give away. Goedkoop in aanschaf, voor ons makkelijk te bedrukken met logo, tekst of andere gegevens. Pennen worden dagelijks gebruikt, altijd handig om bij de hand te hebben, verkrijgbaar in vele kleuren, modellen, designs en prijzen. U kunt het zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Denk ook aan de moderne stylus pennen. Een leuk give away voor iedere tablet en smartphone liefhebber. Daarnaast zijn er natuurlijk de highlighters, de rollerbalpennen en de sets. Kortom, keuze genoeg!

Give Away Sport

Sportgerelateerde giveaways zijn altijd leuk om te geven. Op een festival is een zweet- of polsbandje natuurlijk leuk om te ontvangen. Daarnaast zijn t-shirts erg populair. Anti stress sleutelhangers in de vorm van een voetbal, tennisbal zijn met ee knipoog te geven en hoeven niet alleen in stressvolle situaties te worden gebruikt. Het is gewoon een leuk bezigheidsartikel, tijdens bijv. een pauze. Alle give aways die te maken hebben met sport zijn te bedrukken met een logo. 

Give Away Auto

Het aanbod in artikelen voor in de auto is erg groot. Niet alleen artikelen voor het vergroten van de veiligheid zijn in trek, maar vooral de artikelen die men geeft om het "leven" in de auto aantrekkelijker te maken. Handige accessoires voor telefoon en tablet, thermobekers, USB-producten, ijskrabbers en reisaccessoires voor onderweg naar een festival of beurs. U vindt het allemaal onder productindex A-Z

Realiseer uw Give Away idee

Bij ons hoeft u niet te wachten tot het te laat is. Wellicht heeft u zelf een idee voor een verrassend en uniek give away. We bieden u ook de mogelijkheid een custommade giveaway te laten maken. Waarbij u zelf de kleur kiest, het model en de uitvoering. Voor een aantal categorieën zoals pennen, sleutelhangers, antistress artikelen is dit goedkoop mogelijk. Deel uw wensen met ons, en wij doen u een voorstel van de mogelijkheden.

Contactinformatie:

Bel: 085 792 0094 of CHAT
Ma t/m Vrij van 8.30 tot 17.30

Email: info@primarelatiegeschenken.nl

Chat met ons.

Vul het contactformulier in.

Vragen over onze Give Aways

Heeft u een idee? Wilt u iets weten over de drukmogelijkheden, aantallen, kleuren of productspecificaties van onze give aways?

Neem gauw contact met ons op.

Voor u:

- Snelle levertijden
- Kleine aantallen bestellen
- Gratis drukproef - Gratis samples
- Gratis verzending
- Betaling op factuur of achteraf

 

 

 

Contactformulier