Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd
Voetballen bedrukken

Wilt u scoren met een geliefd promotieartikel? Laat dan voetballen bedrukken met uw logo. Bedrukte voetballen vrolijken uw klanten op. Wij geven u voldoende rugdekking om voetballen te bestellen en fraai te bedrukken met uw eigen logo of tekst. We hebben voor u vier modellen, drie daarvan in maat 5, 1 in maat 4. Allen in dubbellaagse uitvoering met 32 panelen. Voldoende ruimte om uw logo te plaatsen. Een sportcadeau die zeker in de smaak zal vallen, trap daarom nu af.

Weergave:TegelsLijst

U scoort zeker met bedrukte voetballen

Bewegen is gezond. Voetbal is het populairste sport van Nederland. Er gaat dus niets mis wanneer u voetballen als promotieartikel laat bedrukken. Geschikt voor jong en oud. Uw logo bedrukken wij op één of meerdere panelen. Onze minimale afnames beginnen bij 50 stuks. Wilt u een kleiner aantal bestellen. Vraag dan een offerte voor het gewenste aantal.

Voetballen snel laten bedrukken

Heeft u voor uw evenement snel voetballen nodig? U treft het doel. Want in de  spoedservice bedrukken en leveren wij voetballen in 5 werkdagen. Kies uw type en geef ons uw leverdatum door. Wij zorgen voor een zorgvuldige aftrap van uw evenement.