Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Zeep bedrukken

Lekkere zeep bedrukken met logo als relatiegeschenk of om weg te geven in jouw winkel of bedrijf? Geen probleem bij PrimaRelatiegeschenken.nl. Het is een geurig en leuk presentje voor jouw relaties. Iedereen houdt immers wel van een lekker geurend en mooi zeepje of zeepvellen voor in toilet of badkamer. Voorzie de verpakking van de zeep van een opdruk of kies voor zeep in een kunststofcassette met jouw bedrijfslogo of pakkende tekst. Daarnaast zijn er natuurlijk de diverse soorten en geuren zeepjes. Kies bijvoorbeeld een sober zeepje of juist in het oog springend. De klant geniet van jouw geurige en kleurige presentje en hier geniet jij dus ook weer van.

Weergave:TegelsLijst

Zeep bedrukken met logo, leuk om aan te bieden aan je klanten

Wanneer geef je zeep weg aan je klanten? Heb je een winkel waar je zeep en allerlei aanverwante artikelen verkoopt? Dan past zoiets altijd. Maar ook in een andersoortige winkel of binnen een bedrijf kun je leuke bedrukte zeepjes aanbieden aan jouw klanten. Daarmee verras je de klant. Hij/zij komt zeker weer bij jou terug in de zaak. Welke zeep? O.a.:

• Zeep
• Kunststofcassette met zeepvellen
• Zeepblaadjes in doosje
• Soap to Go zeepblaadjes
• Desinfecterende spray

Vraag advies en kijk wat de mogelijkheden zijn en wat bij jouw winkel of bedrijf past. Wanneer je bijvoorbeeld ook iets aan kinderen geeft , kies dan voor kleurrijk, daar houden kinderen meestal van. Een mooi bedrukte cassette is altijd een eyecatcher voor de klant. Een effen kleur oogt chique terwijl een kleurrijk doosje jouw klanten zeker zal opfleuren. Desinfecterende spray in plaats van zeep behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Grotere of kleinere aantallen bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Wil je grotere of juist kleinere aantallen bij ons bestellen? Geen probleem want er zijn veel mogelijkheden. Vraag om advies per telefoon of per e-mail en vraag een duidelijke offerte aan zodat je weet waar je aan toe bent. Dat is wel zo prettig en voorkomt teleurstellingen. Op de doosjes kunnen diverse druktechnieken worden toegepast in overleg. Lever je logo aan in een eps- of pdf-bestand. Tekst kunnen wij voor jou omzetten naar het juiste bestandsformaat. Bij fotodruk, kleurrijke afbeeldingen of illustraties kun je de pdf-bestanden mailen in de hoogst mogelijke resolutie. Heb je geen pdf-bestand maar jpg? Wij helpen je graag met eventueel omzetten van dit bestand.

Naast bedrukken van zeep ook andere mogelijkheden

Naast de overheerlijke chocolade is het natuurlijk ook mogelijk om andere leuke producten aan te bieden met bedrukking als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Er is hierin enorm veel keuze. Dit kunnen handige items zijn in gebruik of gewoon lekkere verwenpresentjes zoals chocolade of pepermunt. Dat is helemaal naar eigen wens.