Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

LevertijdRegenboog paraplu's

Een onverwachte regenbui is niet leuk. Maar het is wél mogelijk om het weerbeeld op te fleuren door regenboogparaplu's te laten bedrukken als relatiegeschenk. De naam zegt het al, een regenboogparaplu is een artikel met heel veel vrolijke kleuren. We kennen allemaal het verschijnsel regenboog, die vaak ontstaat bij regen én zonneschijn. De regenboog omvat kleuren die onze stemming positief beïnvloeden: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Nét die kleuren die u optimistischer kunnen stemmen. Onze regenboogparaplu's zijn beschikbaar in een aantal uitvoeringen. Ze beschikken allemaal over een waterafstotend doek en wanneer u een beetje inschikt kunt u er met zijn tweeën onder schuilen. Plaats een mooi beeldmerk op het waterafstotend doek en u hebt werkelijk een prachtig artikel om weg te geven aan klanten en relaties die bijizonder voor u zijn.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Typen regenboogparaplu bedrukken

Bij ons heeft u een altijd keuzes om regenboog paraplu's te laten bedrukken met logo. Kenmerkend is natuurlijk de veelkleurigheid, iedere balein heeft een andere kleur. Er wordt gespeeld met heel veel kleuren. Hieronder een aantal mogelijkheden die u bij ons vindt:

- extra grote regenboogparaplu
- automatisch uitklapbare regenboogparaplu's
- regenboogparaplu's met sterke glasvezelframe
- regenboogstormparaplu voor kinderen
- regenboogparaplu met zachte, kromme handgreep, klassiek model

Er is dus keuze uit verschillende formaten paraplu's, waarbij niet alle paraplu's de echte kleuren van de regenboog hebben. Een regenboogparaplu omvat al die modellen, waarbij elke balein anders gekleurd is.. Kies uit de bijzondere stijlen en zorg voor veel bekijks.

Leuke decoratieopties bij PrimaRelatiegeschenken

Bij een reclameartikel hoort natuurlijk het bedrukken van een leuk logo op de regenboogparaplu. Op ieder paneel kan een logo of mooie tekst worden geplaatst. Doordat de paraplu veel kleuren heeft, kunt u ook spelen met de drukkleuren. Wit of zwart is altijd geschikt als opdrukkleur. Maar niet alle kleuren geven een mooie uitsraling op de verschillende kleuren baleinen. We maken gebruik van zeefdruk, transferdruk en digitale transferdruk. Het is dus ook mogelijk om een scherpe foto te laten drukken. We ontwerpen graag samen met u een mooi product. Stuur uw gegevens eens in en we tonen de mogelijkheden met een drukproef, waarmee u nog nergens aan verbonden bent. Bel of mail ons met uw vragen over de diverse mogelijkheden.

Direct bestellen of een proefexemplaar vooraf?

Online bestellen is bij PrimaRelatiegeschenken direct mogelijk.  U vult het aantal en de gewenste drukoptie in, u ziet direct de prijs. Nadat u ook uw bedrijfsgegevens heeft ingevuld ontvangt u van ons de orderbevestiging. Stuur ook meteen uw logo mee. Uiteraard overleggen wij met u, hoe u uw regenboogparaplu's wilt laten bedrukken. De opdruk demonstreren wij u door middel van sturen van een filmproef. We kunnen ons voorstellen dat u eerst een proefexemplaar wilt ontvangen. Om zelf te testen en uit te proberen. Is het materiaal en de doekkleur naar wens, dan kunt u alsnog uw bestelling plaatsen.

Lage aantallen regenboogparaplu's laten bedrukken

Wilt niet meteen honderden paraplu's laten bedrukken, dan begrijpen we dat. En dat is ook helemaal niet nodig. Een regenboogparaplu geeft u aan iemand die interessant en waardevol voor u is. Dat kunnen eigen werknemers zijn, maar ook relaties of nieuwe klanten. Geen probleem dus om lagere aantallen te bestellen. Zo is dit artikel in ieders handbereik, voor kleine en grote ondernemingen, voor kleine en grote gebeurtenissen. Bekijk gewoon wat handig is. Zijn de minimale afnames te groot voor u, maak dan gebruik van onze kleine aantallen button en stuur uw wensen in.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: