Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Pongee paraplu bedrukken

Een regenachtige dag niet laten verpesten? Ga als nieuw promotieartikel dan eens pongee paraplu's bedrukken. Pongee is een ideale stof voor het maken van lichtgewicht paraplu's. Het is een glad en licht weefsel dat gemaakt dat gemaakt is van geweven zijde. We gebruiken voor onze artikelen pongee van hoge kwaliteit. We hebben heel veel keuze. Deze sterke paraplu's zijn leverbaar in diverse kleuren en formaten. De bediening kan volautomatisch of met de hand. In Nederland hebben we veel dagen met regen, profiteer dus van reclame in het straatbeeld. Bedruk uw logo of tekst op één of meer panelen. Laat u eens twee panelen bedrukken, dan bent u aan beide kanten zichtbaar. Bestellen kan v.a. kleine hoeveelheden. Blijf bij uw klanten in beeld en laat een "regenproof" beeldmerk door ons bedrukken. Zo blijft u ook bij slecht weer zichtbaar.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Mogelijkheden om pongee paraplu's te bedrukken

Bij PrimaRelatiegeschenken heeft u voldoende keuze om paraplu's van pongee te laten bedrukken met een eigen logo. Niet alleen qua kleurkeuze, maar ook in gebruiksgemak, grootte en dus het materiaal. Pongee heeft daarbij belangrijke voordelen:

- licht in gewicht
- is waterafstotend
- scheurt niet of nauwelijks
- hoge kwaliteit door dichte weving
- uitstekend te bedrukken

Natuurlijk zijn er ook andere materialen mogelijk. De paraplu is te drukken op één of meerdere panelen. In 1 kleur laten bedrukken is op een zwarte of donkerblauwe paraplu heel stijlvol. Dit zijn tevens ook de kleuren die men vaak meeneemt naar een uitvaart. Meerkleurige paraplu's vallen op en geven vrolijkheid op straat. We hebben een aantal modellen waarbij ieder paneel een andere kleur heeft. Een bedrukking valt op onderweg altijd op, vooral wanneer u kiest voor een donkere paraplu met lichte kleur opdruk of net andersom.

Type pongee paraplu's bedrukken

Pongee paraplu's zijn op verschillende manieren te openen en te sluiten Het is belangrijk om uw keuze te baseren op het gebruiksgemak én de mogelijkheden voor het bedrukken van uw logo. Ideaal is natuurlijk een volautomatische paraplu, daarnaast zijn er de volgende mogelijkheden:

- opvouwbare paraplu's
- klassieke paraplu's
- golfparaplu's
- stormparaplu's
- opvouwbare automatische paraplu's

Qua kleuruitvoering is er veel mogelijk. Paraplu's in twee kleuren, waarbij de twee kleuren om en om per paneel gebruikt worden. Ook zijn er modellen waarbij de binnenkant een andere kleur heeft. Bekijk ook eens de paraplu's die een fraai gekleurde rand als afwerking hebben. Plaats een logo niet alleen op de paraplu, maar ook eens op de hoes. Dan is uw beeldmerk zowel zichtbaar in ingeklapte als uitgeklapte vorm. Naast zeshoekige en ronde modellen hebben we ook vierkante uitvoeringen. Keus genoeg voor iedereen. 

Decoratiemogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Natuurlijk wilt u uw gegevens zo mooi mogelijk op de paraplu plaatsen. Hiervoor gebruiken we diverse decoratietechnieken. Voordelig is zeefdruk, dat kan tot 4 kleuren. Daarnaast gebruiken we transferdruk en digitale transferdruk. Deze laatste druktechniek kan ook foto's en afbeeldingen drukken. We overleggen met u altijd even wat de beste druktechiek is. U ontvangt van ons dan een digitale drukproef. De drukproef kan worden aangepast wanneer deze niet helemaal naar wens is. Elke druktechniek geeft een andere uitstraling, maar zijn zeker kleurecht. Bel ons of mail even wanneer u vragen hierover heeft. Wij laten u weten welke drukbestanden u aan kunt leveren om pongee paraplu's zo mooi en strak mogelijk te bedrukken. Benieuwd naar het gebruiksgemak? Vraag dan een proefexemplaar ter beoordeling aan.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: